עבור לתוכן

בעיה בדפדפן - חלונות נפתחים ונעלמים ללא הרף :(

Featured Replies

פורסם

קודם כל, אני לא בטוח אם הדיון הזה מתאים לכאן או לא. בכל מקרה, מנהלים, אתם יודעים מה לעשות אם הדיון מתאים לפורום אחר ;D.

בכל מקרה, בזמן האחרון צצה לי בעיה חדשה ומאוד מעצבנת. ישנם מקרים בהם אני לוחץ על קישור כלשהו, או כפתור שהוא קישור שאמור לפתוח לי חלון חדש. מסיבה מסויימת שאני לא מבין, החלון נפתח לרגע, מופיע למטה ביחד עם שאר החלונות והתוכנות שפועלות באותו רגע, ולפני שאני מספיק לומר ברוך שפינוזה הוא נעלם :-\.

פעם זה לא היה קורה לי, זה התחיל לי מאז שהתקנתי XP Pro, אין לי מושג, אולי זה קשור. אני די בור בדברים האלו.

התופעה הזאת מתרחשת בד"כ שאני מנסה להיכנס לצ'אטים, וגם במקרים אחרים. בגיימר לדוגמא, בפורומים החדשים יש סמיילים נוספים, בדיוק כמו כאן. רק ששם החלון נפתח ומיד נסגר וכאן זה עובד כמו שצריך. זה קורה בעוד הרבה מקרים שאני כבר לא זוכר. ובכל מקרה ביררתי שלאחרים זה עובד, ורק לי זה לא.

כבר אמרו לי לעדכן את הדפדפן, עשיתי זאת. וחוץ מזה, אני לא רואה שום סיבה, למה שצ'אט שאמור לעבוד על אקספולרר 3 ומעלה, לא יעבוד על אקספלורר 6. אז למה בכלל אני צריך לעדכן את הגירסה? לא נראה לי שזה קשור לזה ...

בכל מקרה, אם משהו יודע, שיגיב. כי הבעיה הזאת מעצבנת מוות :behead: .

פורסם

יש סיכוי שיש תוכנה כגון NOADS שפשוט הכנסת לשם יותר מדי סוגי כתובות והיא ישר מזהה את החלון הלא רצוי וסוגרת אותו?

פורסם

תנסה לעשות

ב

tools->internet options->advanced

אולי שינית שם משהו בלי כוונה.

או שתנסה לעשות

System Restore

לתאריך שאתה זוכר שבאותם ימים הבעייה לא הייתה אז.. 8)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים