עבור לתוכן

צריך סיקור של Nvidia Ge-Force 6600 GT / או המלצה לפני קנייה :)

Featured Replies

פורסם

רציתי לדעת אם כדאי ליקנות את הכרטיס הזה ויש לי ,1250 שקל , גרוש לא יותר .. :|

אז המליצו לי עליו אני רוצה אם אפשר לקבל קצת המלצות מימכם עליו, ואיזה יצרן כדאי ליקנות ? www.zigzag.co.il אני יקנה כנראה מפה..

אם אתם ממליצים על משהו אחר אז שיהיה ברמה של הכרטיס ובתחום הכספי :)

תודה רבה ויום טוב לכולם !

פורסם

א'. כרטיס מעולה.

ב'. Leadtek טובים, אבל לדעתי הכרטיס שלהם עולה 1400.

ג'. אם אכן כך המצב, תקנה את של XFX, לדעתי הכרטיס שלהם עולה 1200.

פורסם

למה אתה צריך ל-AGP או ל-PCI-E?

פורסם
  • מחבר

AGP (רגיל) ..

אשמח לקבל עוד המלצות

תגידו איך Poin Of View בתור יצרן לכרטיס מסך זה? אני צריך יצרן חזק הפעם שלא יהיה לי פאשלות של חימום או שהוא לא יהיה סוחב מספיק .. :|

פורסם

כל החברות מספקות בערך את אותם ביצועים, לא משהו שתשים אליו לב...

פורסם

כל החברות מספקות בערך את אותם ביצועים, לא משהו שתשים אליו לב...

מחזק.

הדבר המבדיל ברוב החברות הוא באנדל שונה, וקירור.

הכרטיס הזה מאד משתלם כדאי לך לקנות אותו, החברות הכי כדאיות לדעתי הם LEADTEK ו XFX

פורסם

יש לי pov וזה אחלה...

וxfx יש כמעט ורק ל ksp אז ככה שלא הכי שווה כי אין אחריות...

פורסם

אני עומד לקנות ב-KSP.

מה עדיף:

xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3,PCI-E

עולה 1080 ש"ח, רשום שם שזה של חברת PINE

או

6600GT 128MB DVI,TV,PCI-E

של GIGABYTE, עולה 1120 ש"ח.

המחיר כמעט זהה, ועד כמה שהבנתי זה בדיוק אותו הכרטיס, אז באמת חשוב לי לדעת פשוט מי יותר טוב ולמה.

פורסם

לפי דעתי PINE (או XFX) עדיפים על הג'יגהבייט...

בכמה ביקורות הראו שהקירור שלו יעיל יותר (ושקט יותר), ואם במקרה אתה גם מתעניין בOC הוא יכול גם להגיע רחוק יותר.

פורסם

לפי דעתי PINE (או XFX) עדיפים על הג'יגהבייט...

בכמה ביקורות הראו שהקירור שלו יעיל יותר (ושקט יותר), ואם במקרה אתה גם מתעניין בOC הוא יכול גם להגיע רחוק יותר.

XFX נמצאים בצד הנמוך של הסקאלה, עם דיווחים על בעיות אמינות ושאר נגעים רעים. אני הייתי נצמד לחברה עם מוניטין מוכח כמו ג'יגהבייט... וסתם בשביל הפרוטוקול, הקירור של הכרטיס שלי חרישי והוא גם כן נחשב כמוצלח למדי ל-OC (ראה תוצאות של lipa חבר הפורום ובכלל ממשתמשים ברחבי העולם).

פורסם

XFX נמצאים בצד הנמוך של הסקאלה, עם דיווחים על בעיות אמינות ושאר נגעים רעים. אני הייתי נצמד לחברה עם מוניטין מוכח כמו ג'יגהבייט... וסתם בשביל הפרוטוקול, הקירור של הכרטיס שלי חרישי והוא גם כן נחשב כמוצלח למדי ל-OC (ראה תוצאות של lipa חבר הפורום ובכלל ממשתמשים ברחבי העולם).

לפי דעתי אתה טועה...

דווקא הג'יגהבייטים ידועים כלא אמינים עם תקלות במאווררים ושאר תקלות ובאגים מוזרים...

PINE או XFX דווקא ידועים כחברה מעולה, ובחו"ל היא בין החברות המובילות.

פורסם

אני עומד לקנות ב-KSP.

מה עדיף:

xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3,PCI-E

עולה 1080 ש"ח, רשום שם שזה של חברת PINE

או

6600GT 128MB DVI,TV,PCI-E

של GIGABYTE, עולה 1120 ש"ח.

המחיר כמעט זהה, ועד כמה שהבנתי זה בדיוק אותו הכרטיס, אז באמת חשוב לי לדעת פשוט מי יותר טוב ולמה.

שים לב ששניהם PCI-E ואתה צריך AGP לכן זה לא מתאים לך, אמור להיות ל KSP גם AGP אבל המחיר יקר בערך ב 100-200 שקל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים