פורסם 2005 במרץ 2220 שנים שלום יש לי כמעט את כל החלקים למחשב החדש חוץ מזכרון וכרטיס מסךזיכרון חשבתי לקנות:שני סטיקים של:Ballistix Tracer 512MB DDR PC4000 184-pin DIMMוכרטיס מסך:The Crucial RADEON X850 XT 256MB PCI Expressגם של קרוסלורציתי לדעת אם כדאי להזמין את המוצרים האלה מהאתר של קרוסל ואם כדאי בכלל לקנות את שני המוצריםואם אני קונה בסוף(מהאתר של crucial.com)אז רציתי לדעת כמה אני משלם על דמיי משלוח ואם משלמים על מס או משהו כזה.תודה.
פורסם 2005 במרץ 2220 שנים מחבר The Crucial ?אף פעם לא שמעתי עליהם.. והx850xt הוא בחירה מעולהמה?!?! לא ידעת שקרוסל מייצרים גם כרטיס מסך
פורסם 2005 במרץ 2220 שנים הם לא יצרנית רצינית של כרטיסי מסך, הם סה"כ חלק ממיקרוןזה בטח כרטיס של יצרן אחר עם מדבקה של Crucialבכל מקרה X850XT זה אחלה דבר, בלי קשר למי ייצר אותו
פורסם 2005 במרץ 2220 שנים מחבר הם לא יצרנית רצינית של כרטיסי מסך, הם סה"כ חלק ממיקרוןזה בטח כרטיס של יצרן אחר עם מדבקה של Crucialבכל מקרה X850XT זה אחלה דבר, בלי קשר למי ייצר אותונראה שזה מיוצר על ידי ATi כי זה בדיוק כמו של הATi רק שיש מדבקה של Crucail קטנה על המאוורר אבל אין תמונה כמו שיש על הASUS,PowerColor,Gigabyte,Sapphire.אז בסוף כדי לקחת את שתי הסטיקים ב290$ ואת הכרטיס ב600$ ואם מישהו הזמין מהם אז רציתי לדעת כמה עולה משלוח וכל הבלגנים האלה שדופקים לנו בארץ
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.