עבור לתוכן

פרוייקט הפאן באס הראשון שלי-גמור!**תמונות עמ' 1 2 4 5 ו6**

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

לא זה לד 100 אחוז שאלתי אותו והוא הביא לי הוא יודע מה זה לדים המוכר הזה........ :smile1:

• תגובות 56
  • צפיות 4.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה באמת לא נראה לד

בקשר לזה שלא עובד אולי כי התבלבלת עם ה+ וה- נסה להחליף לד לא יעבוד עם לא חיברת נכון זה לא כמו מנוע שיעבוד רק לכיון הפוך .

סיבה נוספת אולי שמת נגד בעל התנגדות גדולה מידי כמה אום הנגד.

כך נראה לד

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

זה לא לד

פורסם
  • מחבר

אם זה לא לד אז פאקינג מה זה??

יש לו רגליים כמו של לד .......ונגד אני לא כל כך יודע חשבתי שאתם תזהו כי יש עליו כאלה פסימם עם כל מיני צבעים.....ואיך אני יודע איזה +ואיזה-???? :s05:

ואנשים מדריך מדריך פלייזזזזז!! :silly:

פורסם

פשוט קנה לדים כמו בתמונה שהראתי ותלחים נגד אליהם אתה לא אמור לקנות לד מולחם ביחד עם נגד כי מה שקנית זה מנורת להט.

אתה יודע להלחים נכון?

פורסם
  • מחבר

ונגיד אני רוצה שהמנורה הזאת תדלק(לא הלד) מה אני צריך לעשות?

בקשר לנגד מה שיש על המנורה הזאת הוא נגד טוב גם בשביל לד?

ולא ענית לי איך אני יודע מה ה+ ומה ה-??

ותודה שאתם עוזרים לי אל תדאגו סמכו עליי בסוף יצא פצצתי! ;D ;D ;D ;D ;D

פורסם

אמרתי תחליף את חיבורי החוטים לרגלי המנורה

בקשר לנגד תסלח לי אבל זה שאלה דפוקה מה זה טוב לא טוב אני לא יודע את ההתנגדות שלו והמתח שצורכת המנורה אך אפשר להיגד אם זה מתאים או לא

הרגל הארוכה זה ה+ הקצרה - וחוט שחור זה מינוס חוט אדום זה פלוס

*תקנו אותי אם אני טועה זה כך בדרך כלל

פורסם
  • מחבר

תראה לפי מה שהבנתי וראיתי בפרוייקטים פה אפשר לדעת את ההתנגדות של הנגד לפי הצבעים שיש עליו....תקנו אותי אם אני טועה...!

אז מה שרציתי אח שלי זה לשאול אם הנגד הזה יתאים ללד פשוט ורגיל שצורך 3V ואני הולך להביא לו 5V אז הנגד הזה יספוג את זה?

תודה!

נ.ב

לאן הנגד אמור להיות מחובר ל+ או למינוס?

פורסם

אתה צודק באמת לפי צבעים הנה כך:

שני פסי הצבעים הראשונים בנגד מציינים מספר אשר אליו מוסיפים אפסים לפי הפס השלישי.

לדוגמא : נגד בעם הצבעים אדום שחור אדום הוא נגד של 2000 אום, כאשר 20 הם שני הצבעים הראשונים

(אדום =2, שחור=0) והצבע השלישי (אדום) אומר להוסיף 2 אפסים כך שמקבלים 2000 אום.

הצבע הרביעי מציין את הדיוק.

להלן טבלה המציינת את המספר של כל צבע :

0 שחור

1 חום

2 אדום

3 כתום

4 צהוב

5 ירוק

6 כחול

7 סגול

8 אפור

9 לבן

5% זהב

10% כסף

הנה גם אתר אם אתה מסתבך:http://samengstrom.com/elec/resistor/index.html

פורסם
  • מחבר

עזוב אותי אם לחשב או איך השאלה לפי ידעותיך האם הוא יתאים ללד פשוט כאילו מה לכל לד צריך נגד אחר אין לכל הלדים של ה3V אחד שיתאים לכולם???

פורסם

ברור שיש דיברתי על הנגד הנוכחי שלך אם התנגדות שלו גבוהה מידי בגלל זה המנורה לא דולקת חשבתי זה מה שרצית לדעת

לערכתי ללד עם 5V נגד470 אום

3V 150 אום

פורסם
  • מחבר

קודם כל אתה עונה מזה מהר שחבל"ז..... :yelclap: :yelclap:

עכשיו בוא תענה על השאלה הפשוטה והלא מסובכת ששאלתי :

אם הנגד הזה שעל המנורה אני יוציא אותו וילחים אותו על לד רגיל ופשוט כמו בתמונה ואני יספק לו 5 V האם הוא יישרף לי והאם הוא יעבוד לי כן או לא?

ועוד שאלה עוד יותר פשוטה ואיפה בדיוק אני צריך להלחים את הנגד לפלוס או למינוס .....אני יודע ששיגעתי אותך אבל אני חייב לסיים את זה כי אני רוצה לעשות את זה יפה ויש לי כבר רעיונות....תודה תודה ושוב תודה לך ולכולם! :xyxthumbs:

פורסם

קודם כל לנגד לא משנה אם תלחים אותו כי אין לו קוטביות.

בקשר לנגד אם תוציא ותלחים אותו ללד זה יעבוד אך עם ההתנגדות שלו גדול מ470 העוצמת אור של הלד תחלש ואף לא תהיה בכלל לכן שוב זה תלוי בנגד

פורסם
  • מחבר

טוב תודה אני ימשיך לעדכן.....ואם עדיין מישהו מצא מדריך פשוט שיביא לפה לינק....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים