עבור לתוכן

בעיה מוזרה -המחשב איטי לאחר פרמוט

Featured Replies

פורסם

CLUELESS, זה חסר הבנה בסיסית מהחיים שלו...

בכל מקרה, אם תשים לב, גם את אתה בוחר WIN98 או WIN98SE זה מפנה אותך לאותו לינק.. תוריד את ה RETRO..

פורסם
  • מחבר

סבבה אחי התקנתי את זה אבל אני לא מרגיש שום שינויי אני אמור להרגיש שינוי??(כי אמרתם שאם לא מתקינים את זה אז המחשב איטי כאלו הוא במצב בטוחח)

וד"א מזה RETRO?? ולמה דווקא את זה?

פורסם

סבבה אחי התקנתי את זה אבל אני לא מרגיש שום שינויי אני אמור להרגיש שינוי??(כי אמרתם שאם לא מתקינים את זה אז המחשב איטי כאלו הוא במצב בטוחח)

וד"א מזה RETRO?? ולמה דווקא את זה?

אני מתכוון ל RETRO CHIPSET VIA 4IN1 ולא ל RETRO OS VIA 4 IN1, ולמה, כי זה מה שרשום:

Retro chipset VIA 4in1 drivers

VIA Hyperion 4in1 drivers are compatible with any VIA chipset. Performance, however, is optimized for the more recent and the latest chipsets. Therefore some users of slightly older or legacy chipsets report that using the older 4.43 drivers they experience a more responsive system.

The driver package below is recommended for use with the following chipsets: MVP#, Apollo Pro## series, KT1##, KN1##, KM1##, KT2##, KN2##, KM2##, P4X2##, P4X3##, P4M2##

ומהתמונת מסך שלך, ניתן להבין שיש לך APOLLO PRO..

פורסם
  • מחבר

פורסם

תבדוק שהדיסקים עובדים ב DMA MODE ולא ב PIO MODE (אין לי מושג אין עושים את זה ב WINDOWS 98), תחפש ב GOOGLE או משהו...

פורסם

שמע לי..

דבר ראשון הייתי מתחיל לחסוך כסף למחשב חדש

וביינתים תפרמט שוב ואם זה עדיין לא עוזר תחזור לפה...

פורסם
  • מחבר

אחי הוא עובד על DMA אבל אפשר הסבר על dma מזה בכלל וגם על pio???

ונגיד שפרמטתי שוב וזה קרה אז מה יכולות להיות הבעיות??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים