עבור לתוכן

בעיה בהארד דיסק ,דחוף לפני שהוא יפסיק לעבוד!

Featured Replies

פורסם

שלום!

יש לי הארד דיסק Maxtor 541DX 2B020H1 20.4 GB עכשיו הוא עבד לי מצויין עד לפני שבוע ....הוא פשוט לא עלה וגם הווסטרן דיגידל 80 גיגה שלי שניהם פשוט לא עבדו יענו בכלל או שעשו רעשים עכשיו אני חושד שהבעיה היא בכבל של הארד דחסק עצמו כי אני בטעות קרעתי את הגיד האמצעי שלו :( :( :(

אז את הגיד ליפפתי עם איזיליובנד ולפעמים הוא עולה הארד דיסק ולפעמים לא עכשיו הספק הכי גדול שלי היה שאחרי שעשיתי לשניהם איחוי דיסק לא היה לי איתו בכלל בעיות אבל זה חוזר לעיתים יותר רחוקות אבל זה קורה.......המליצו לי להוריד ACTIVE SMAR ואכן התוכנה רושמת לי שיש שגיאה במאקסטור והוא מראה לי מין חץ אדום כזה עם השם של הבעיה הבאה:

ULTRA ATA CRC ERRORS ובסימנייה סטטוס יש לי מן חץ אדום עם המספר 3.....מי שיכול לעזור ליאו עם התטוכנה או עם הארד דיסק שיעזור כי אני רוצה לדעת מה לעשות עם הארד דיסק........

פורסם

:kopfpatsch: :kopfpatsch:

כזה בעיה להשיג כבל חדש של הארד דיסק ? לכל חנות יש הרבה כאלו במעבדות וכו'....

וזה די צפוי, ULTRA ATA CRC ERRORS מעיד לרוב על כבל לא תקין... לגבי הפתרון שלך, אני רק יכול להגיד שתהיה בריא...

פורסם

כבר שדיברת על הגיד שהרסת , הפסקתי לקרוא את התגובה , אין מה לנסות לתקן , תחליף כבל.

פורסם
  • מחבר

תודה!

החלפתי כבל !!לחדש!! מעוגל של טנמלטק

חיברתי אותם והם עושים כזה רעש שכאילו משהו תקוע להםבפנים.....רעש מוזר כזה ואני לא מתכוון לרעש הרגיל שהם אמורים לעשות .....כמו רעש של נאוור רוטט כזה .....אני לא יודע למה ואין לי כסף להליף הארדיסקים יש משהו אחר שאני יכול לעשות?

עדכון**עשיתי איחוי דיסק עוד פעם ואיך שהדלקתי את המחשב ......אין יותר רעש אז האיחוי דיסק הזה משום מה עוזר להם לתפקד כמו בטריה כזו אבל בכל זאת יש מצב שהם ישרפו לי כי יש לי קבצים חשובים שם......

פורסם

אז לכל מקרה .. תתחיל לגבות דברים :)

פורסם

תודה!

החלפתי כבל !!לחדש!! מעוגל של טנמלטק

חיברתי אותם והם עושים כזה רעש שכאילו משהו תקוע להםבפנים.....רעש מוזר כזה ואני לא מתכוון לרעש הרגיל שהם אמורים לעשות .....כמו רעש של נאוור רוטט כזה .....אני לא יודע למה ואין לי כסף להליף הארדיסקים יש משהו אחר שאני יכול לעשות?

עדכון**עשיתי איחוי דיסק עוד פעם ואיך שהדלקתי את המחשב ......אין יותר רעש אז האיחוי דיסק הזה משום מה עוזר להם לתפקד כמו בטריה כזו אבל בכל זאת יש מצב שהם ישרפו לי כי יש לי קבצים חשובים שם......

תראה, חוץ מלהגיד לך שאתה :screwy: .. אתה אומר שיש לך מידע חשוב ואתה משחק אותו עם שטויות כמו לחבר צמה לבד.... בכל מקרה, אתה יכול להריץ ACTIVE SMART ולראות אם היא אומרת שיש בעיות... גם אם לא, זה לא מדד ויכול להיות שהדיסק יהרס (בגלל השטויות שלך, או לא יודע למה), לכן מומלץ לגבות את המידע החשוב, בלי קשר...

פורסם
  • מחבר

סבבה ....תודה!

גיביתי את הכל ......ואני הולך להעיף את המאקסטור כי זה נראה לי בגללו.....הווסטרן דיגיטל עובד מעולה בלעדיו.....נוותר על עוד 20 גיגה מאשר על 80.....תודה לכם! :yelclap: :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים