עבור לתוכן

בעיה מוזרה עם המקלדת.

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי בעיה עם המקלדת שלי, שהופיעה לפני כמה ימים משום מקום. תוך שאני מקליד פתאום אין תגובה למקשים (כלומר אף מקש לא משפיע ולא עובד, אך המחשב לא תקוע או משהו - השאר עובד רגיל). כאילו המקלדת פשוט נתקעת. בהתחלה עשיתי ריסט למחשב, וזה פתר, אולם הבעיה הופיעה שוב לאחר כמה דקות. אחרי שהתייאשתי מלעשות ריסטים כל כמה דקות, וראיתי שאין בעיה בחיבורים למחשב, ניסיתי להשתמש במקלדת הוירטואלית של הווינדוס ולראות אם דרכה אני אוכל להקליד. כשלחצי בה על מקשים גיליתי דבר מאוד מוזר - הקלדת תו באמצעותה "משחררת" את המקלדת האמיתית שלי. כלומר כל פעם שהמקלדת נתקעת אני פותח את המקלדת הוירטואלית, מקליד תו והיא משתחררת.

הבעיה שזה כבר מציק לי כמה ימים, וקורה לי כל הזמן שבזמן הקלדת נתקעת המקלדת, ואני נאלץ "לשחרר" אותה וזה מציק. בנוסף, הדבר לא מאפשר לי לשחק משחקים כלל - כי היא נתקעת באמצע משחק ואז אני נאלץ לצאת ממנו כדי לשחרר אותה עם המקלדת הוירטואלית של הווינדוס.

יש לכם מושג מה יכול לגרום לזה, ומה אני יכול לעשות? לא נראה לי שהמקלדת עצמה אשמה, כי אם היא הייתה דפוקה בטח פשוט לא היה ניתן להקליד, ולא היה קורה מצב שהיא נתקעת ויש צורך לשחרר אותה בעזרת תוכנה (המקלדת הוירטואלית של הוינדוס). זה נראה כאילו מע' ההפעלה אשמה.

למישהו יש רעיון? אני אשמח לכל עזרה שהיא.

תודה :)

פורסם

תנסה להיכנס לרשימת החומרה שיש לך ולהסיר את הדריבר של המקלדת משם. תפעיל מחדש והWIN יתקין את זה אוטו. תגיד אם עזר.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה המהירה. לצערי ניסיתי זאת כבר וזה לא פתר את הבעיה.

אגב כמה דברים שלא ציינתי בהודעה הקודמת (ואולי אומרים משהו?)... דבר ראשון לא כל מקש במקלדת הוירטואלית משחרר לי את המקלדת - בד"כ מה שעובד הוא מקש ה-NumLock שם. כאשר היא משתחררת (כאשר אני לוחץ על NumLock בוירטואלית) אני שומע צליל "ביפ" כזה (כמו של פיסי ספיקר).

בנוסף, לאחר שאני משחרר אותה מופיעים בד"כ כל התוים שהוקלדו באותו חלון מאז שהיא נתקעה.. למשל אם התחלתי להקליד "שלום" והקלדתי רק "של" לפני שהיא נתקעה, לפעמים השאר יופיע לאחר שאני אשחרר אותה (וזה לא שהוינדוס תקוע - הכל עובד מצויין, רק לא המקלדת). אגב, הנעילות האלו יכולות להופיע לאחר כל פרק זמן. לפעמים המקלדת לא ננעלת במשך זמן רב ולאחר שימוש ממושך, ולפעמים היא ננעלת ממש כל כמה תוים (בזמן כתיבת הודעה זו היא ננעלה כבר פעמיים והייתי צריך לשחרר אותה באותה דרך).

דבר נוסף: כאשר היא ננעלת ולא ניתן להקליד, המקשים של CapsLock Numlock וכו' לא פעילים גם כן (לחיצה עליהם לא מדליקה את האורות שלהם על המקלדת). זה נראה לי מוזר אם מקור הבעיה במע' ההפעלה. לכן אני ממש לא יודע מה גורם לזה.

אני ממש מיואש מהבעיה המוזרה הזאת. יש למישהו רעיונות נוספים?

תודה.

פורסם

נו בטח ..

כנס ללוח בקרה

יש שם אופציה שניקראת

accessibilty options

כנס לשם

ותוריד V מכל מה שאתה רואה

בכל הלשוניית

וכולל בהגדרות הפניומיות ..

פורסם
  • מחבר

זה לא קשור לזה. הכל שם מבוטל.

עוד רעיונות? מישהו?

פורסם

תנסה מקלדת אחרת.

היתה לי בעיה דומה...-המקלדת התקלקלה. - החלפתי.

פורסם
  • מחבר

אתה חושב שהמקלדת אשמה? זה נראה מוזר שהיא מפסיקה לעבוד, אבל אז מתחילה שוב אחרי שמשחררים אותה עם ה-Virtual Keyboard...

פורסם
  • מחבר

מצטער שאני מקפיץ, אבל כבר עברו יומיים בלי תגובה, ואני חייב לפתור את הבעיה... זה מציק בצורה מטורפת..

בבקשה, מישהו ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים