פורסם 2005 במרץ 2120 שנים שלום לכולם.יש לי מחשב P3 שאחרי כמה דקות עבודה נתקע.תמיד. לא משנה איזה מערכת הפעלה (יש לי גם לינוקס עליו)החלפתי את כל החומרה, חוץ מהלוח אם והמעבד, והתקלה חוזרת על עצמה.עכשיו לשאלה, האם הלוח אם פגום ? האם הבעיה במעבד ?יש דרך לבדוק איפה התקלה ? אני רוצה להחליף רק את החלק הדפוק,ולא בא לי לקנות לוח אם משומש רק כדי לגלות שהתקלה במעבד.תודה.
פורסם 2005 במרץ 2120 שנים זה בעיה במעבד הוא מתחמם מהר תדליק את המחשב ותגע במעבד אם הוא רותח תישאר לך כויה וגם הוא יתקע אחרי כמה דקות תבדוק אם המאורר לא נשרף או שהוא לא מחובר כמו שצריך
פורסם 2005 במרץ 2120 שנים מחבר חשבתי על זה ובדקתי עם האצבע, המעבד בקושי מספיק להתחמם טיפה והמחשב כבר נתקע.אני לא חושב שזה בעית חום.
פורסם 2005 במרץ 2120 שנים זה ברור. הגוף קירור (המאוור) שעל המעבד שלך הספיק לספוג המון המון אבק.היה לי את זה עם המחשב הקודם שלי,עד שהוצאתי את המאוור לניקוי.אתה יודע לנקות ?אם לא,אל תיגע.. תזמין איש מקצוע.
פורסם 2005 במרץ 2120 שנים תנסה את תהליך האלימינציה. תנסה להשיג מחבר מעבד ולהתקין אותו על הלוח. במידה והבעיה נמשכת-לוח האם כנראה דפוק.במידה והבעיה נפתרה-המעבד נדפק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.