פורסם 2002 ביולי 723 שנים כשאני מנסה לשים תרגום בנגן Bplayer אז מראים בג'יבריש, וניסיתי להשתמש בנגן רד לייט והוא לא פותח שום כתוביות, תוכנה דפוקה, איך אני יכול לתקן את זה בבקשה תעזרו!
פורסם 2002 ביולי 1023 שנים יש גם את microdvd שהיא גם תוכנה מעולה לקרנת סרטי divx עם כתוביות. מישהו יכול להסביר לי איך אני בדיוק מוסיף כתוביות לסרט בתוכנה הזאת ??
פורסם 2002 ביולי 1123 שנים יש גם את microdvd שהיא גם תוכנה מעולה לקרנת סרטי divx עם כתוביות. מישהו יכול להסביר לי איך אני בדיוק מוסיף כתוביות לסרט בתוכנה הזאת ?? בגדול אתה צריך לשנות "מצב", אממ.. לא יודע איך להסביר.. תחפש ואז כשאתה לוחץ על פתיחה של סרט, הוא מבקש ממך שלושה פעמים: פעם אחת את התרגום (אם יש) פעם שניה את האדיו (אם יש) ופעם שלישית את הקובץ המרכזי.. לא זוכר את הסדר , אבל רשום לך.
פורסם 2002 ביולי 1123 שנים זאת שיטה לא טובה.אתה צריך ליצור קובץ INI ל MDVD, יש שם Wizard נחמד שעושה את זה בשבילךאם בא לך.אז אחרי שיצרת את הקובץ INI, אתה גורר אותו לתוכנה והכל פועל אוטומטי.תעזר בכפתור "U" כדי להדליק ולכבות כתוביות.
פורסם 2002 ביולי 1123 שנים זאת שיטה לא טובה.אתה צריך ליצור קובץ INI ל MDVD, יש שם Wizard נחמד שעושה את זה בשבילךאם בא לך.אז אחרי שיצרת את הקובץ INI, אתה גורר אותו לתוכנה והכל פועל אוטומטי.תעזר בכפתור "U" כדי להדליק ולכבות כתוביות.אממ, מה ההבדל??
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.