עבור לתוכן

בעיה בקאספרסקי.צריך עזרה.

Featured Replies

פורסם

טוב אז ככה:

שמעתי מאנשים שהאנטיווירוס של קספרסקי הוא טוב אז מחקתי את המקאפי הקודם שהיה והתקנתי את הקספרסקי גרסה 5.200 עכשיו אחרי שהתקנתי הכל עבד מצויין ובסדר הבעיה הייתה כשמחקתי אותו דרך הלוח בקרה ->הוספה והסרה ...

ואז רציתי להתקין את גרסה 5.227 משהו כזה .....ואחרי שהתקנתי אותה האינטרנט שלי לא עבד ואמרו לי שזה בגלל האנטי ווירוס ואני יצתרך לעשות שיחזור מערכת כדי שאני יוכל להשתמש באינטרנט שוב ......אז מחקתי גם את הגרסה הזאת ובאתי להתקין את הגרסה 5.200 ואז כשרציתי להתקין אותה הוא אומר לי שגרסה אחרת של קאספרסקי אנטיוירוס מותקנת במחשב אז נכנסתי להסיר אותה ומחקתי את התיקיה ועדיין הוא עושה לי את אותה הודעה שיש לי כבר קספרסקי ואין כמה שניסיתי לשחזר את המחשב לא עזר .....בבקשה עזרו כי אין לי עכשיו אנטיוויורס......תודה!

פורסם

אממ, האנטיוירוס לא אמור לחסום לך את האינטרנט,בכל אופן הגרסא 227. שלי לא חוסמת לי,אז זה לא בעיה בתוכנה,כנראה היית צריך לשחק אם ההגדרות.

ולמה לא השתמשת באנינסטלר של הקספרסקי?

תנסה להתקין מחדש את ה227. ותעשה UNINSTALL מהקספר.

אם זה לא מצליח אז תנסה לעשות את הדברים הבאים(אני לא יודע אם זה יעזור,אבל זה לא יזיק):

כשקורים לי דברים דומים אני משתמש בתוכנות הסרה דוגמת הAdvanced uninstaler pro 2004 והREG VAC. עד עכשיו הם תמיד עזרו לי.

את הרג ואק אתה יכול למצוא פה בסטיק של ה"תוכנות ממולצות" ואת הUNINSTALER אני מצאתי בגופ(GOOP.CO.IL).(תוכנות->עזרים(נדמה לי) ותחפש שם).

1)תנסה באופן ידני להוריד את התיקיות של קספרסקי.

1)בADVANCED UNINSTALLER PRO 2004 תבדוק שם באופציה של ההסרות(יש שם דברים שלא מופעים בADD\REMOVEהרגיל).אחרי זה תעבור שם על הסעיפים של הSTARTUP MANAGER ועל כל הסעיפים של הרגיסטרי.

2)לאחר מכן תעבור עם REG VAC על הרג'יסטרי.

3)עוד תוכנה שאני משתמש בה אבל אין לי מושג איפה להוריד אותה(אני הורדתי בשיתופית),היא הREGISTRY MECHANICS.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים