פורסם 2005 במרץ 2020 שנים בתוכנת נרו,איך מגבים בצורב דיוידי ומאפשרים אפשרות לגבות בהמשך על אותו תקליטור שעדיין לא מלא
פורסם 2005 במרץ 2120 שנים מחבר ממש לא ברור.אם אני שואל סימן שיש לי צורב די וי די.יש לי 4163 של LGלא ננתת גם מענה לשאלה.אתן דוגמא. כרגע צרבתי 4 גיגה של שירים. ובעתיד אני רוצה להוסיף איך אני עושה את זה בדי וי די בתוכנת נרו
פורסם 2005 במרץ 2120 שנים ברור שהבנתי שיש לך צורב די וי די מה שלא היה ברור הוא,האם הדגם שלך תומך בDVD-RAM DVD-RAM פירושו שניתן להוסיף מידע חדש לדיסק שכבר קיים עליו חומר,מבלי למחוק את כל המידע שהיה קיים מקודם! בכל מקרה הדגם שלך תומך באופציה הזו. קח בחשבון שצריך מדיות מיוחדות של DVD-RAM והן מאוד יקרות!!!
פורסם 2005 במרץ 2120 שנים מחבר אז אני מבין שהאופציה זאת קיימת רק בדי וי די רם ולא ברגילים.תקן אותי אם אני טועה
פורסם 2005 במרץ 2120 שנים ממש לא ברור.אם אני שואל סימן שיש לי צורב די וי די.יש לי 4163 של LGלא ננתת גם מענה לשאלה.אתן דוגמא. כרגע צרבתי 4 גיגה של שירים. ובעתיד אני רוצה להוסיף איך אני עושה את זה בדי וי די בתוכנת נרותן לו באופציות: DO NOT FINALIZE DISC בלי שום קשר ל DVD RAM.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.