עבור לתוכן

איזה גירסה של אימיול הכי טובה ?

Featured Replies

פורסם

abnatan, לפני שהתקנת את האימיול הנ"ל מחקת את הקודם?

פשוט עד עכשיו הייתי משתמש באימיול הרגיל מאימיול פרוגקט ואחרי שהתקנתי הגרסא האחרונה של ליונטוורק (5.2) אף אימיול לא מוריד לי השארתי אותו כבר למעלה מ24 שעות וכלום, ניסיתי גם את המוד שהמליצו עליו כאן וגם הוא לא עזר, גם לאחר מחיקת התיקייה של האימיול, כלום לא עזר. אני חושב שמה שגרם לבעיה זה כל ההגדרות שהם מבקשים לשנות בהתקנה של הליונטוורק החדש... ]:

פורסם

abnatan, לפני שהתקנת את האימיול הנ"ל מחקת את הקודם?

פשוט עד עכשיו הייתי משתמש באימיול הרגיל מאימיול פרוגקט ואחרי שהתקנתי הגרסא האחורנה של ליונטוורק (5.2) אף אימיול לא מוריד לי השארתי אותו כבר למעלה ה24 שעות וכלום ניסיתי גם את המוד שהמליצו עליו וגם לא עזר וגם לאחר מחיקת התיקייה של האימיול אני חושב שמה שגרם לבעיה זה כל ההגדרות שהם מבקשים לעשות שם בהתקנה של הליונטוורק... ]:

האימיול הזה הוא למעשה הראשון שהתקנתי ממש

כל שאר המודים שניסיתי היו פשוט בקובץ זיפ שפורסים לתיקיה ומפעילים רגיל, בלי התקנה, וכולם התחברו והורידו

בכל מקרה תתקין כל אימיול בתיקיה נפרדת, אם אתה מתקין על אותה תיקיה זה מקור לבעיות

תנסה להתקין את המוד הזה שהבאתי ותראה אם אתה מצליח להוריד

לינק להורדה: http://abnatan.077.co.il/SZeMuleV2.exe

פורסם
  • מחבר

בדקתי עם נט לימיטר והוא לא מזייף, הוא הוריד לפחות 60 ::)

אודה אם תוכל לשלוח או לרשום כמה פרטים לגבי הגדרת האימיול כגון : קצב הורדה/העלאה והאם יש הגבלה לגביהם , פורטים , Max Connection ? כדי שנוכל אולי גם אנחנו לנסות ולעלות את קצב ההורדה שלנו .

כמו כן אם איזה רוחב פס אתה משתמש ?

פורסם

אני עובד כבר כשנה עם LSD מוד והתוכנה מורידה לי בקצב של 80 עד 120 קבוע!

eMule0.42b-LSD16c-b240 יש להם מוד לIMTEL ומוד ל AMD .

פורסם

אודה אם תוכל לשלוח או לרשום כמה פרטים לגבי הגדרת האימיול כגון : קצב הורדה/העלאה והאם יש הגבלה לגביהם , פורטים , Max Connection ? כדי שנוכל אולי גם אנחנו לנסות ולעלות את קצב ההורדה שלנו .

כמו כן אם איזה רוחב פס אתה משתמש ?

בקצב הורדה/העלאה שהוגדר באימיול לא נגעתי, מה שכן שמתי net limiter והגבלתי את האפלוד של האימיול ל-2 קיי

פורטים ו-max connections השארתי כמו שהם, רק הורדתי את ה-max half open connections in 5 minutes ל-25, כי לא התקנתי את הפאץ' שמאפשר פתיחה של יותר מ-10 חיבורים בשניה

בעיקרון אפשר לשחק עם שאר ההגדרות איך שתרצו, רק הכי חשוב שלא תגעו ב-nickname, כי זה מקור המהירות של התוכנה ואליו מקושר הקרדיט שאיתו היא באה

פורסם

אני ממש ממליץ על האתר הזה http://www.szemule.coo.co.il/

במקרה עכשיו נתקלתי בו והגדרתי את ה-EMULE שלי לפי המדריך שם ל-1.5MB, וקצב ההורדה עלה פלאות!!! ;D

ויש לי כולה 0.44D....

שווה לנסות אפילו את המדריך שם :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים