פורסם 2005 במרץ 1920 שנים יש לי אותו כבר חצי שנה וכמה חודשים... לא נגעתי בו הרבה מאוד זמן!!! ניסיתי להדליק אותו והוא לא עבד על הבטריה אז חיברתי אותו ישירות לחשמל שיעבוד ישירות דרך החשמל. אז עבדתי איתו דרך החשמל והוא תוך כדי עבודה אמור להטעין לי אותו. כיביתי אותו ונתתי לו להטעין אותו כמה שעות. טוב כעבור שעתיים אני בא להדליק אותו בלי שהוא מחובר לחשמל והוא לא נידלק!!! אני לא מבין למה הוצאתי את הבטריה והכל מצויין החזרתי אותה ניכנס לצריכת חשמל ורשום לי שם שהוא בטעינה ועל הבטריה יש קו אדום שכזה. אין לי מושג מה זה. מה לעשות בן אדם רוצה לקנות אותו אני לא יודע מה להגיד לו... :s05: ??? :s05:
פורסם 2005 במרץ 2020 שנים אם אתה מעוניין שהדיון לא ינעל , אז תשנה את הכותרת.(תשנה לכותרת יותר אינפורמטיבית ושלא תהיה עם כ"כ הרבה נקודות , למה זה בכלל נחוץ?)
פורסם 2005 במרץ 2120 שנים מחבר חברת COMPAQמעבד סלרון 2.4 MGHממש חדש...!לא יכול להיות שהלכה הבוריה.....כמה זמן כבר בטריה מחזיקה?
פורסם 2005 במרץ 2320 שנים פשוט מאוד הלכה הבטריהכל בטריה נטענת צריך להטעין לפחות פעם בחודש וזה ללא קשר אם היא משמשת למחשב או ולכל דבר אחר ירח אפל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.