עבור לתוכן

אחרי פירמוט .. על איזה פיירואל אתם ממליצים חוץ.

Featured Replies

פורסם

חוץ מזון אלרם ... , הזה לפי דעתי הוא עשה לי רק צרות ועוד משהו ... הוא לא מגן חוץ ממנו אין משהו אחרי ? אני אחרי פירמוט

בגלל שתוכנות ריגול השלטו על כל המחשב ...

אז מה אני מבקש בבקשה המלצה לתוכנת פיירואל ... ואם קיים דבר.. שלא שמגן בזמן אמת שלא יכנסו לי תוכנות ריגול או כל מה ... שהאיטרנאט עוזר בהרס ה windwos

פורסם

חוץ מזון אלרם ... , הזה לפי דעתי הוא עשה לי רק צרות ועוד משהו ... הוא לא מגן חוץ ממנו אין משהו אחרי ? אני אחרי פירמוט

בגלל שתוכנות ריגול השלטו על כל המחשב ...

אז מה אני מבקש בבקשה המלצה לתוכנת פיירואל ... ואם קיים דבר.. שלא שמגן בזמן אמת שלא יכנסו לי תוכנות ריגול או כל מה ... שהאיטרנאט עוזר בהרס ה windwos

פיירוואל לדעתי זה לא שימושי לבתים פרטיים (ולך כמובן, אלא אם כן אתה מחזיק שרת בבית). למה ?

האקרים לא מחפשים לפרוץ למחשבים פרטיים עם אינטרנט 2 מגה (במיוחד עם ה ADSL שיש בארץ) לכן לדעתי הייתי ממליץ לך רק על אנטי וירוס, שכן אתה (מחשב ביתי) הוא המטרה העיקרית של וירוסים / ספייווראס וכו'.

המלצה שלי - mcafee anti virus (חלק מ security center 2005).

אני משתמש בו מאז שיצא לאור ועד עכשיו הוא עלה על כל הוירוסים שיש, כמעט ולא מרגישים אותו וממש פועל ברקע כמו כן הוא לא פגיע לוירוס שאפשר להחביא בקבצי JPG (GDI) לעומת רוב האנטיוירוסים שיש היום בשוק.

חיסרון: שואב הרבה זיכרון. (40 מגה בערך). ב task mannager אפשר לראות מספר ישומים תחת השם mc-name (ו name זה משתנה כמובן) שהם חלק מה mcafee. לכן אם יש לך פחות מ 512mb זיכרון פנימי לא הייתי ממליץ לך להתקין mcafee.

בהזדמנות אני ימצא ביקורת עליו ואדביק אותה פה. :)

בהצלחה בהמשך.

RunX.

פורסם
  • מחבר

מאז שאני זוכר שנגעתי במחשב אני לא סובל אנטי וירוס .. אתה מבין אם עכשיו לשניה אני מבטל את הפיירואל של ה windows בשניה יש... את הבלסטר וישר זון אלרם היה בשבילי כמו פיירואל של windwos xp עצמו ... פשוט הוא שאל אותי ... אם לאפשר .. לתוכנית זו לפעול ברקע..נמשל למיול וכאלה... , השתמשתי .. והכל היה יפה וטוב אבל חוץ מזה זה לא מועיל בכלום אין משהו קל ? שמגן על המחשב

זו לא בעית זיכרון יש לי גג'ה אבל עדין אני לא מעוניין באנטי וירוס.

חוץ מאנטי וירוס עצמו ... , אין תוכנה קלה כמו זון אלרם שגם מגנה מפני זבל .. וגם פיירואל

פורסם

מאז שאני זוכר שנגעתי במחשב אני לא סובל אנטי וירוס .. אתה מבין אם עכשיו לשניה אני מבטל את הפיירואל של ה windows בשניה יש... את הבלסטר וישר זון אלרם היה בשבילי כמו  פיירואל של windwos xp עצמו ... פשוט הוא שאל אותי ... אם לאפשר .. לתוכנית זו לפעול ברקע..נמשל למיול וכאלה... , השתמשתי .. והכל היה יפה וטוב אבל חוץ מזה זה לא מועיל בכלום אין משהו קל ? שמגן על המחשב

זו לא בעית זיכרון יש לי גג'ה אבל עדין אני לא מעוניין באנטי וירוס.

חוץ מאנטי וירוס עצמו ... , אין תוכנה קלה כמו זון אלרם שגם מגנה מפני זבל .. וגם פיירואל

אחרי הודעה שאת הפיסקה הראשונה לא הבנתי בגלל בעיות תחביר (בניית משפט כמו שצריך  :-X )

מה שאני יכול להגיד לך זה :

א. אתה לא צריך פיירוואל.

ב. אנטי וירוס יעשה את העבודה שאתה כל כך רוצה כמו שצריך, שכן כדי לפרוץ למחשב צריך באק דור שבד"כ יוצר וירוס, כלומר וירוסים נועדו לפתוח פורטים אצל מחשבים רבים בתקווה (כך לפחות מקווים כותבי הוירוסים) ששרתים ידבקו בזה וכך יוכלו לפרוץ למטרות שונות. זה סתם מסובך מה שאני מנסה להסביר לך, אבל בכל אופן, הסכנה העיקרית על המחשב שלך כרגע היא וירוסים ולא האקרים. ככה שעדיף שתשתמש באנטי וירוס.

ושוב, אני ממליץ על mcafee.

פורסם

אם אתה מתקין אנטיוירוס ולא רוצה משהו כבד לך על אחד מהאנטיוירוס המובילים: kaspersky או nod32

פיירוול טוב הוא outpost של agnitum, אפשר גם להגדיר שיחסום פרסומות ובאנרים

חוץ מזה חובה תוכנת אנטיספיוור כמו ad-aware או microsoft antispyware, שתי אלה יגנו עליך מזבל יותר מכל דבר אחר :P

פורסם

אם אתה מחפש פירוואל טוב, יש את Sygate שהוא בין הפירוואלים הטובים שיש כיום וכמעט לא לוקח משאבים....

אבל פירוואל לבדו לא יכול להגן על המחשב שלך, אז אתה חייב להצטייד באנטי וירוס עדכני כגון NIS 2005, מאקפי וכו'... (למרות שהם לוקחים הרבה משאבים הם נחוצים).

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם בכל אופן התקנתי זון אלרם ... , אני חייב פירואל ... כי אני לא מעדכן לה sp2 ואז נכנס לי כל הזבל למחשב.. כמו בלסטר

אז הפירוואל מונע את זה בנתיים אני המחשב עובד בובה איזה כיף ... , בלי כל השטיות מהאיטרנאט

פורסם

Sygate פיירוול מצויין

Agnitum פיירוול מצויין.

למי שמתקין SP2 זה גם מספיק למדי לפחות כהגנה בסיסית מחדירת מזיקים.

ולגבי אנטיוירוס כדאי שתבדוק את AVG ו NOD32 הרבה יותר טובים וחסכוניים, מאשר נורטון ומקאפי.

פורסם

שלא תעז להיות בלי FIREWALL !! בימינו אתה ממש לא מתקין פיירוול בגלל האקרים , וכל מי שהיתנסה עם בלאסטר כשהוא פרץ בזמנו יודע למה צריך פיירוול ולמה אי אפשר לסמוך בכלל על אנטי ווירוס או על מייקרוסופט בסוגים כאלו של "איומים". ולא צריך להסביר כאן שבלאסטר מן הסתם זה לא האקר. ה"פריצות" שמהם אתה אמור להיות מודאג הן לא "אנושיות" , הן ממוחשבות ואוטומטיות לחלוטין ושמות להן למטרה כל מחשב שאליו הן יכולות להגיע וממש לא את "משה לוי מכיתה ג'3".

בקרה על מה נכנס ומה יוצא מהמחשב שלך זה עניין חובה בימי האינטרנט המודרנים - עם כל החסרונות שבדבר זה הרע במיעוטו.

מחשב בימינו צריך לדאוג לשלושה קווי הגנה:

1) אנטי ווירוס

2) פיירוול

3) מערכת הפעלה מעודכנת (עידכוני אבטחה).

הקפדה של הדברים הללו תורמים גם לבטחון ברמת המשתמש וגם למיזעור התקפות רבות היקף.

פורסם

שלא תעז להיות בלי FIREWALL !! בימינו אתה ממש לא מתקין פיירוול בגלל האקרים , וכל מי שהיתנסה עם בלאסטר כשהוא פרץ בזמנו יודע למה צריך פיירוול ולמה אי אפשר לסמוך בכלל על אנטי ווירוס או על מייקרוסופט בסוגים כאלו של "איומים". ולא צריך להסביר כאן שבלאסטר מן הסתם זה לא האקר. ה"פריצות" שמהם אתה אמור להיות מודאג הן לא "אנושיות" , הן ממוחשבות ואוטומטיות לחלוטין ושמות להן למטרה כל מחשב שאליו הן יכולות להגיע וממש לא את  "משה לוי מכיתה ג'3".

בקרה על מה נכנס ומה יוצא מהמחשב שלך זה עניין חובה בימי האינטרנט המודרנים - עם כל החסרונות שבדבר זה הרע במיעוטו.

מחשב בימינו צריך לדאוג לשלושה קווי הגנה:

1) אנטי ווירוס

2) פיירוול

3) מערכת הפעלה מעודכנת (עידכוני אבטחה).

הקפדה של הדברים הללו תורמים גם לבטחון ברמת המשתמש וגם למיזעור התקפות רבות היקף.

כמה שטויות בהודעה אחת.

1. אפילו מיקרוסופט אומרת שאפשר להסתדר רק עם אנטיוירוס (כאילו מישהו באמת מקשיב להם)

2. (ועל זה כתבת הכי הרבה שטויות) האקרים לא פורצים למחשבים אישיים. אין להם מה לחפש במחשבים אישיים במיוחד עם ADSL שיש בארץ.

האקרים שמוצאים תוצאות סריקות על מחשבים בכלל מדלגים על תוצאות ADSL ובמיוחד על ישראל, אין להם סיבה לפרוץ למחשב אישי, הם פורצים לשרתים בלבד משתי סיבות אפשריות : א. הם רוצים להשתמש בפאב ל FXP ..... וכו' etc. ב. הם רוצים לפרוץ לשרת על מנת להרוס / לגנוב מידע.

אין להם שום סיבה לפרוץ למחשב אישי, אלא אם כן יש להם משהו אישי נגד הבעלים של המחשב.

ככה שהוא יכול להיות בלי פיירוואל.

פורסם

צודק מה יש להאקרים לעשות במחשב ביתי אני בלי FIREWALL אני רק סוגר SERVICES וסגרתי כאלה שגם לוקחים הרבה מהזיכרון בנסוף סגרתי גם את הRPC שזה הSERVICES שהבלאסטר מנצל אז לא יהיה לי בעיה איתו אנימ שתמש בSP2 ואני ממש מצטער על זה זה חרא של דבר אז יש לי את הFIREWALL שלו חוץ מזה אני ממש לא מודאג יש לי אנטי וירוס אחד הטובים בעולם (NOD32) :hat:

ואני כבר שנה בלי וירוסים או SPYWARE

אני לא ממליץ לך על FIREWALL תשתמש רק באנטי וירוס ותדאג להתרחק ממקומות לא רצויים :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

:xyxthumbs:

תודה לכולכם

פורסם

כמה שטויות בהודעה אחת.

1. אפילו מיקרוסופט אומרת שאפשר להסתדר רק עם אנטיוירוס (כאילו מישהו באמת מקשיב להם)

2. (ועל זה כתבת הכי הרבה שטויות) האקרים לא פורצים למחשבים אישיים. אין להם מה לחפש במחשבים אישיים במיוחד עם ADSL שיש בארץ.

האקרים שמוצאים תוצאות סריקות על מחשבים בכלל מדלגים על תוצאות ADSL ובמיוחד על ישראל, אין להם סיבה לפרוץ למחשב אישי, הם פורצים לשרתים בלבד משתי סיבות אפשריות : א. הם רוצים להשתמש בפאב ל FXP ..... וכו' etc. ב. הם רוצים לפרוץ לשרת על מנת להרוס / לגנוב מידע.

אין להם שום סיבה לפרוץ למחשב אישי, אלא אם כן יש להם משהו אישי נגד הבעלים של המחשב.

ככה שהוא יכול להיות בלי פיירוואל.

תיזהר במלותייך כי אתה זה שמדבר "שטויות", כנראה מתוך התלהבות.

זה שאתה אומר דברים בהתלהבות לא אומר שאתה צודק בייחוד כשאתה טועה ככה, אז בוא נראה:

1) מייקרוסופט בעצמם טוענים שלא צריך פיירוול ? (זאת בטח הסיבה שהם שיפרו פי 10 את הפיירוול שלהם ומחייבים להפעילו כברירת מחדל בערכת העידכונים האחרונה SP2 שמאפריל הקרוב הם הולכים לחייב להתקין אותה בשביל להמשיך לקבל עידכונים. ראה תמונה בתחתית ההודעה מהאתר של מייקרוסופט ולינקים מצורפים ).

2) ציטוט שלי :                           "בימינו אתה ממש לא מתקין פיירוול בגלל האקרים "

ציטוט של התגובה שלך למשפט :  "האקרים לא פורצים למחשבים אישיים , בלה בלה בלה..." ,

אז שים לב טוב - אתה טוען את מה שאני טוען ועוד מתרברב עם זה  :nono:  וזה כי אתה בוחר להתעלם ממה שכן נכון , ואני אחזור על זה בצורה יותר ברורה למתקשים להבין (קושי סלקטיבי) : האקרים זה לא הצרה הגדולה שממנה אנו אמורים לחשוש ,  כל עוד אתה לא מתסבך עם איזה ילד נקמן בכיתה ד' שנעלב ממה שאמרת לו  ::) ,  יש עוד אלף ואחד גורמים שיכולים לגרום נזק המוני מתוך מטרות של שיעמום וחוסר תשומת לב בדיוק כמו כותבי הווירוסים. בכל ההתקפות הגדולות בעבר מחשבים עם פיירוול נורמאלי לא ניפגעו. וזה גם לא משנה מה קרה עד עכשיו , כי זאת חשיבה ילדותית , מה שמעניין הוא מה שיכול לקרות - אותם דברים שאנו לא יכולים לחשוב עליהם - ומחשב שאין לו בקרה על מה שנכנס אליו ומה שיוצא ממנו הוא לא מוגן וחשוף לכל רעיון זדוני של כל גורם שהו בעתיד.

באמת עשו לעצמכם טובה ואל תקשיבו להצעות מעוררות רחמים כאלו עם הסברים "בעלי בטחון עצמי גבוה" שבצורה ברורה הפוכים מהמציאות וההגיון (מייקרוסופט לא ממליצה על פייירוול עלק...), ובאים מאותם גורמים שממליצים עדיין להיות עם WIN98 , לפרמט מדיסקט הפעלה של WINME , ולעשות את כל הפעולות הבסיסיות מחלון של דוס  ::)

אתם תשימו אצלכם פיירוול וככה תעזרו לכם ולכל שאר הרשת, ושאותם אנשים בטוחים בעצמם ישארו בלי כלום , וכמו חוזי עתידות ידעו לבטל את הפרוסס שנוצל על ידי הבלאסטר עוד לפני שיצא הבלאסטר  ;) פשוט ביותר ....

ובניגוד אלייך , במקום לזרוק דברים באוויר אני גם אביא הוכחות שמראות מה רמת הרצינות של התשובות שלך, אז כדאי לקרוא את הלינקים הבאים בהם מייקרוסופט בעצמה מסבירה מדוע כן צריך פיירוול.

If you are a home user or small-business user, installing a firewall is the most effective and important first step you can take to help protect your computer.

http://www.microsoft.com/athome/security/protect/firewall.mspx

protectHero_portal.jpg

:kopfpatsch:

פורסם

תמשיך לקחת תמונות מהאתר של מיקרוסופט, ממש יעזור לך. =\

לא קשור, בגלל זה ה SP2 מתריע במשתמש מתי שאין אנטיוירוס במחשב ולא מתי שאין פיירוואל

עזוב אין לי כח לריב ריבים מטופשים... תמשיך לחשוב מה שאתה חושב, אני ימשיך לחשוב מה שאני חושב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים