פורסם 2005 במרץ 1820 שנים שלום שלום חבר'ה...באתי בתקווה לקבל פה תמיכה... יש לי בעיה...רציתי להתקין אופיס 2003 וכשאני בא ולוחץ על "להתקין" אז מופיעה לי פתאום הודעת שגיאה: "The language of this installation package is not supported by your system" וזהו - זה לא נותן לי להתקין את התוכנה בגלל השגיאה הזאת... ניסיתי למצוא פתרון לבעיה בגוגל אבל לשווא... מה שהצלחתי למצוא זה תיאור של השגיאה שמספרה הוא 1623... השאלה היא מה לעשות ואיך פותרים את הבעיה??? תודה רבה מראש... מחכה לתגובתכם
פורסם 2005 במרץ 1820 שנים שלום שלום חבר'ה...באתי בתקווה לקבל פה תמיכה... יש לי בעיה...רציתי להתקין אופיס 2003 וכשאני בא ולוחץ על "להתקין" אז מופיעה לי פתאום הודעת שגיאה: "The language of this installation package is not supported by your system" וזהו - זה לא נותן לי להתקין את התוכנה בגלל השגיאה הזאת... ניסיתי למצוא פתרון לבעיה בגוגל אבל לשווא... מה שהצלחתי למצוא זה תיאור של השגיאה שמספרה הוא 1623... השאלה היא מה לעשות ואיך פותרים את הבעיה??? תודה רבה מראש... מחכה לתגובתכם השפה של האופיס שאתה מנסה להתקין לא נתמכת ע"י הווינדוס שלך איזה ווינדוס יש לך...שפה וגירסה....ואיזה שפה האופיס...??
פורסם 2005 במרץ 1820 שנים מחבר השפה של האופיס שאתה מנסה להתקין לא נתמכת ע"י הווינדוס שלך איזה ווינדוס יש לך...שפה וגירסה....ואיזה שפה האופיס...?? יש לי XP ENGLISH + HEBREW כלומר גרסא אנגלית והתקנתי את ה MULTILANGUAGE אחרי זה ואופיס באנגלית [אני חושב :]...
פורסם 2005 במרץ 1820 שנים מחבר :'( אז מה אני אמור לעשות??? יש מצב לשקח עם הרגיסטר ותשנות שם מה שצריך... ? אני פשוט בחיים לא נתקלתי בדבר כזה... ??? ??? ???
פורסם 2005 במרץ 1820 שנים מחבר תכניס את ה MULTI LUNG,מה מסומן לך שם?????לא מבין אותך... MULTI LANG של מה????זה שהתקנתי כבר מזמן זה לווידואס והוא לא קשור לאופיס... היה לי אופיס XP עד עכשיו חשבתי הגיע זמן לשדרג ל2003 ופה השגיאה הזאת....יש מצב לתפור את הבעיה בכלל???
פורסם 2005 במרץ 1820 שנים מחבר יכול ליהיות שה Windows שלך עדיין לא מוגדר בעיברית מלאה.לא מבין אותך אחי מסתומרת לא מוגדר בעברית מלאה??? ולמה שצריך להיטות מוגדר כך הרי האופיס שלי הוא באנגלית....בכל מקרה קיוויתי שמישהו נתקל בבעיה כזאת...
פורסם 2005 במרץ 1820 שנים תתקשר למיקרוסופטאני בטוח שישמחו לעזור לךלאא.. הם בטח יגידו לו "זו בעית חומרה",כמו תמיד..
פורסם 2005 במרץ 1820 שנים לא מבין אותך אחי מסתומרת לא מוגדר בעברית מלאה??? ולמה שצריך להיטות מוגדר כך הרי האופיס שלי הוא באנגלית....בכל מקרה קיוויתי שמישהו נתקל בבעיה כזאת...אהה.. בטח שזה לא עובד.אופיס באנגלית לא יכול להתאים למערכת באנגלית.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.