עבור לתוכן

מה צריך לקנות בשביל ביצועים טובים (לוח אם מעבד כרטיס מסך וכו')

Featured Replies

פורסם

זה מה שיש לי כרגע

amd athlon xp-m 1900+ mmx 3now 1 6ghz

512 mb ram

geforce fx 5200

למעבד יש לי 2000 שקל (תמליצו על משהו טוב) אני לא יודע איזה חברה לקחת אינטל AMD וכו' אמרו לי משהו על 3000 ג'יגה הרץ

זיכרון צריך להוסיף עוד ???

ומה עם הכרטיס שמעתי יש geforce 6 כמה הוא צריך לעלות

תודה

פורסם

מעבד: AMD Athlon 64 3500 + 1620 K

כרטיס מסך: Gigabyte geforce 6600GT 128MB 1400 K

לא צריך להוסיף עוד זיכרון.

פורסם

אתה צריך להחליף גם לוח, ואולי גם זכרון

איזה זכרון יש לך כרגע, ומה התקציב הכולל לכל השדרוג הזה?

פורסם

אם אתה רוצה שידרוג מעבד למעבד מהדור הנוכחי, אתה למעשה צריך מחשב חדש, ועדיף לך פשוט לקנות מארז חדש עם ספק נורמלי, לוח, מעבד וזיכרון, ואת המחשב הנוכחי למכור או לשמור בצד. אני מניח שהזיכרון שלך נקנה יחד עם המעבד, ולכן סביר ביותר שמדובר בזיכרון של 266MHz, כאשר היום משתמשים בעיקר בזיכרון במהירות של 400MHz, ולכן תצטרך גם זיכרון חדש.

מצד שני, אם אתה רוצה לחסוך כסף ולשפר את המחשב הקיים, דבר ראשון תחליף כרטיס מסך (זה בעיקר למשחקים). אבל לא צריך להשתגע, אפשר להסתפק גם ב Radeon 9600XT או אפילו PRO (אם תמצא), ואפילו עם Radeon 9550 תרגיש שיפור רציני במשחקים. אם אתה רוצה להחליף מעבד בשביל לקבל שיפור במהירות, הדבר תלוי מאד בלוח שלך. נסה למצוא AXP 2500 ואם לא תמצא, שקול לקנות מעבד Sempron מדגם 2400 או 2600, רק שתדע שהשיפור במהירות לא יהיה גדול. כמות הזיכרון שלך אמורה להיות מספקת, אבל אפשר להוסיף עוד 256MB או אפילו 512MB (מחירי הזיכרון ירדו בזמן האחרון והקנייה נראית כרגע מאד משתלמת). את כרטיס המסך והמעבד הקיימים אתה יכול לנסות למכור, כך שהשידרוג הזה אמור לעלות בסביבות ה 1500 ש"ח לכל היותר.

אני הייתי ממליץ לשמור על המחשב הקיים כמו שהוא ולקנות פשוט מארז עם לוח, מעבד, זיכרון, ספק ורצוי גם כרטיס מסך חדשים.

פורסם

R9550 לא ייתן תוספת ביצועים אשר תצדיק את המחיר. לטעמי, רק כרטיס מ-9600XT ומעלה יהיה משתלם.

מעבד 3000+ יספיק בהחלט. ה-3500+ לא משתלם.

וכפי שנשאלת לפני, מה התקציב הכולל לשדרוג?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים