פורסם 2005 במרץ 1820 שנים מה אתם אומרים עליו? באיזה מידות הוא?(תגידו לי בס"מ) והאם הוא כולל ספק?יש לכם התנסות איתו? ביקורת כלשהי? ואם אין לו ספק שווה לקחת איתו ספק HEC 400W?(כבר בדקו לי ו400 זה מתאים למערכת שלי)
פורסם 2005 במרץ 1820 שנים הוא קצת יקר בשביל מארז שהוא לא אלומיניום.מידות תוציא מהאתר של Thermaltake.מבחינה פנימית הוא מאוד דומה ל-Compucase אם אני לא טועה.ולא, הוא מגיע ללא ספק כח.
פורסם 2005 במרץ 1820 שנים מחבר הוא קצת יקר בשביל מארז שהוא לא אלומיניום.מידות תוציא מהאתר של Thermaltake.מבחינה פנימית הוא מאוד דומה ל-Compucase אם אני לא טועה.ולא, הוא מגיע ללא ספק כח.Soo, מה יותר שווה את המארז הזה+ספק HEC 400W (גם מKSP)=760 ש"חאו הHEC CI6A19 עם ספק 300W (כלול)=390 ש"חבסה"כ הבדלים די גדולים בכסף...האם יש יתרונות לThermaltake על הCI6A19?מה יוותר כדאי לי?
פורסם 2005 במרץ 1820 שנים אין למארז של טרמלטייק יתרון שמצדיק את הפרש המחירים. אם אתה נמשך ליופי של הויקינג (אני אישית לא ממש), וחשוב לך הHardcano (מד טמפרטורה + שליטה על שני מאווררים), למרות שהוא לא איכותי יותר מדי, תלך על הויקינג.הנה ביקורת טובה על הויקינג: http://www.3dxtreme.net/index.php?id=thermaltakesviking1
פורסם 2005 במרץ 1820 שנים מחבר אין למארז של טרמלטייק יתרון שמצדיק את הפרש המחירים. אם אתה נמשך ליופי של הויקינג (אני אישית לא ממש), וחשוב לך הHardcano (מד טמפרטורה + שליטה על שני מאווררים), למרות שהוא לא איכותי יותר מדי, תלך על הויקינג.הנה ביקורת טובה על הויקינג: http://www.3dxtreme.net/index.php?id=thermaltakesviking1ואם יופי לא חשוב לי אז פשוט הHEC יהיה אותו דבר בשבילי?
פורסם 2005 במרץ 2220 שנים כן. לHEC יש בדיוק אותם תכונות. הוא יותר שקט. מגיע עם ספק כוח מצויין. זול!אני חושב לקנות בדיוק את המארז הזה (?HEC Compucase CI-6A19?).הוא עולה 390 ש"ח ב-KSP - זה מחיר בסדר? (הייתי קונה מארז טוב יותר, אבל נוח לי לקנות הכל ב-KSP ושהם ירכיבו לי את המחשב...).אני מחפש מארז ממש שקט - (אני הולך לישון איתו ליידי ואני לא רוצה לשמוע אותו) - זה עונה על התנאים? הוא באמת שקט מאוד?הוא מספיק מאוורר?באתר של KSP וגם בדף של המוצר לא ראיתי איזכור לספק. אתה בטוח שהוא בא עם ספק? עם איזה ספק הוא בא?האם הספק מספיק חזק? (מדברים פה בפורום על זה שצריך ספק חזק בשביל להחזיק שני כרטיסי מסך. זה לא רלוונטי כרגע, אבל אני סתם רוצה לדעת כי אולי זה יהיה רלוונטי בעוד שנה-שנתיים).המחשב שיהיה בתוך המארז הזה:?Athlon 64 3000+ (S-939) או אולי 3200+K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E)6600GT 128MB DVI,TV,PCI-E? (לוח אם וכרטיס מסך של gigabyte)וכמובן, צורב DVD, ו-HD.
פורסם 2005 במרץ 2220 שנים בשביל כזה מפרט מספיק ספק 300W.בקשר לשני כרטיסי מסך, אז במקרה כזה כבר צקיך לקחת 400Wאבל הלוח באתה קונה לא תומך בכלל בSLI אז איך אתה רוצה לשים שני כרטיסי מסך?
פורסם 2005 במרץ 2220 שנים גלעד אתה סתם זורק וואטיםמערכת כזאת לא תצרוך יותר מ 300 וואט בשום מקרהמערכת SLI תצטרך יותר מה 300 וואטאבל להגיד 400 וואט או 900 וואט זה שטויותלמשל אנרמקס 370 וואט דגם EG375P-VE יהיה יותר חזק מאשר Thermaltake 420W
פורסם 2005 במרץ 2220 שנים בשביל כזה מפרט מספיק ספק 300W.בקשר לשני כרטיסי מסך, אז במקרה כזה כבר צקיך לקחת 400Wאבל הלוח באתה קונה לא תומך בכלל בSLI אז איך אתה רוצה לשים שני כרטיסי מסך?אופס. אתה צודק. לא שמתי לב שאין תמיכה ב-SLI (נראה לי שאני אשאר עם אותו לוח אם. לא נראה לי ששווה לי להשקיע עוד בשביל SLI שאני לא בטוח אנצל).אז אם זה מספיק נראה לי שאני אלך על ה-HEC Compucase CI-6A19?, אבל רק בתנאי שהוא שקט.תודה.מישהו יודע האם המארז הזה (HEC Compucase CI-6A19?) שקט מספיק? (אני רוצה שבקושי ישמעו אותו כשאני הולך לישון והמחשב ליידי). מאוורר מספיק?
פורסם 2005 במרץ 2220 שנים ממה שאני שמעתי, הוא שקט לאללה. הוא בא עם מאווררי 120מ"מ, שידועים כמאווררים עם קירור טוב ושקט.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.