פורסם 2005 במרץ 1820 שנים קודם כל שלום לכולם . שמח להיות כאן ולראות שיש פורומים טובים גם בעברית .משום מה הנרו לא מראה לי את הזמן שנשאר לסיום הצריבה . אני כרגע עובד עם גרסה 6608 אבל גם בגרסאות קודמות זה היה ככה . חשבתי בהתחלה שאולי ככה התוכנה אמורה לפעול אבל נתקלתי בכמה מקומות שכתוב שזה דווקא כן צריך להופיע .מקווה שמישהו יכול לעזור בענין .
פורסם 2005 במרץ 1820 שנים מה זאת אומרת לא מראה?מה הוא מראה במקום? מד האחוזים נתקע?הצורב בכלל מסיים לצרוב?
פורסם 2005 במרץ 1820 שנים מחבר הכל עובד מצוין . פשוט זה לא מופיע שם .רק ה total time מופיע .[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2005 במרץ 1820 שנים מחבר חדשות טריות מהשטח ...ירדתי לגירסה 6302 ועכשיו זה כן מראה remainig time . יש למישהו מושג מה פשר הענין ?
פורסם 2005 במרץ 1820 שנים does it really bother you that much ???a normal CD burn time is 3-5 minutes, DVD x4 is 12-14 minutes and reducing elapsed time from that time isn't hard arithmetic
פורסם 2005 במרץ 1820 שנים מחבר האמת היא שאתה צודק : אבל יש לי מן קטע כזה שאני אוהב שדברים יעבדו כמו שצריך . אני ישאר בנתיים עם הגירסה היותר ישנה שמראה לי את הזמן . מעניין אותי גם לדעת אם עוד מישהו נתקל בבעיה .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.