עבור לתוכן

מחפש תוכנת אנטי-ריגול טובה בעקבות כתבה בנושא

Featured Replies

פורסם

אהלן, אני משתמש מזה זמן בתוכנה של Spybot S&D ואני מאוד מרוצה ממנה. התחלתי להשתמש בה לפני כשנה אחרי שסיפרו לי שהיא עדיפה על שאר התוכנות שקיימות בשוק ושהיא גם חינמית. השבוע, יצא לי לקרוא במקרה כתבה של YNET בנושא ומשום מה הם מצאו שהתוכנה הזו היא בין הגרועות בשוק ודווקא הטובות היותר הן Adaware ואפילו Antispyware של Microsoft. אשמח אם תקראו את הכתבה ותאמרו לי מה דעתכם, האם עליי להחליף תוכנת אנטי-ריגול ולאיזה מהן לפי נסיונכם.

הכתבה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3046154,00.html.

פורסם

החיסרון שלה לעומת תוכנות אחרות שהיא לא בודקת את כל הדיסק הקשיח

אלא את הזיכרון,הרגיסטרי ואולי אזורים "נבחרים" בכונן

הכי טוב זה פשוט לשלב כמה תוכנות ולהריץ אותם פעם בשבוע-שבועיים

בגדול אם אתה לא מתקין דברים "נגועים" או כל מיני תוספות לדפדפן

אין סיבה שיהיו לך ספייוורים

אני אישית משתמש בתוכנה של מייקרוסופט (שהיא מצויינת) וב אד-אוור

פורסם

האמת שגם אני רציתי להחליף את הספייבוט הטובה או להתקין משהו נוסף

אבל את אדאוור והתוכנה של מיקרוסופט אני לא אוהב :-X

פורסם

אני האמת יותר אוהב את ספייבוט מאדאוור

אם יש לך מושג מה אתה עושה אתה לא אמור לקבל ספייוורים בכל מקרה, שאני מתקן לאנשים מחשבים אני מתקין את ספייבוט אח"כ לפעמים גם את אדאוור ואצל אלה שממש חוזרים כל פעם עם עוד ספייוור אני שם את של מייקרוסופט רק בגלל ההגנה שיש לו ברקע והוא טוב לאנשים חסרי מושג.

פורסם

אני משתמש בספי סויפר תוכנה מצוינת!ויש לה גם הגנות ברקע וכ'ו...

(Spy Sweeper)

פורסם

התוכנה הכי מקצועית וטובה להסרת רוגלות/מזיקים אחרים היא - HijackThis.

היא סורקת במקומות שונים בכונן הקשיח/רג'סטרי וכו' , שתוכנות אחרות לא מסוגלות להגיע בכלל.

פורסם

" You should have scanned your machine with anti-spyware, virus and trojan tools before using Hijack This"

ציטוט מהלינק שהבאת

פורסם

באופן מפתיע, תוכנת האנטי-ספייוור של מיקרוסופט היא מצויינת (הם הרי לא פיתחו את זה בעצמם). כדאי לשים לב שהיא מסמנת לפעמים תוכנות נורמליות כתוכנות ריגול, ולכן מומלצת רק למי שיודע מה הוא עושה. אבל מבחינת יכולת הסרה ונוחות עבודה, היא לפחות טובה כמו ה adaware.

פורסם

" You should have scanned your machine with anti-spyware, virus and trojan tools before using Hijack This"

ציטוט מהלינק שהבאת

לא הבנתי כ"כ מה אתה מנסה להגיד כאן...

הם בעצם טוענים שעדיף לבצע סריקות עם תוכנות רגילות להסרת ספייוור , משום ש-HJT היא תוכנה מקצועית ורק "מי שמבין" יכול להשתמש בה(זה די נכון , אבל אם מישהו לא יודע מה הוא עושה , שיכנס לפורום , יפרסם את הלוג שלו ואנשים אחרים ינתחו אותו)

אז בעצם הם מבקשים ממך להשתמש בהגנה הבסיסית להסרת ספייוור/וירוסים וכו' , כי HJT זה למתקדמים.

*אם היית קורא את כל השאר , אני מאמין שהיית יכול להבין את זה לבד.

פורסם

לא הבנת נכון

HIJACK THIS היא תוכנה משלימה ולא אמורה לפתור לבדה בעיות של רוגלות

פורסם

איפה ראית שרשום דבר כזה?

היא "לא אמורה"?...

זה מה שהיא עושה , אני יכול לתת לך המון דוגמאות של משתמשים שהיו להם בעיות רציניות של ספייור במחשב , למרות שהם עשו בדיקה עם כל תוכנה אפשרית

אבל בסופו של דבר HJT הצליחה לפתור את כל מה ששאר התוכנות לא הצליחו.

פורסם

קודם כל ראיתי בלינק שאתה הבאת אליו

מה שאמרת בקשר לזה שאנשים ש"לא מבינים" אמורים להשתמש בתוכנות אחרות

הוא חסר הגיון מכיוון שכתוב שם במפורש להשתמש בתוכנות אנטי-ספייוור לפני השימוש

אם מישהו "לא מבין" מה זה יעזור לו אם יריץ קודם תוכנת אנטי ספיוור אחרת?

HijackThis : A general homepage hijackers detector and remover. Initially based on the article Hijacked!, but expanded with almost a dozen other checks against hijacker tricks. It is continually updated to detect and remove new hijacks. It does not target specific programs/URLs, just the methods used by hijackers to force you onto their sites

מתוך אתר התוכנה

פורסם

מה שאמרתי בקשר לשימוש בתוכנה ולאלו ש"לא מבינים" , היה קצת שגוי(זה נכון , אבל לא בהקשר למה שאמרתי)

אז אני מניח שהם רוצים שתשתמש בתוכנת אנטי ספייוור(HJT היא לא תוכנת אנטי-ספייוור) כדי להסיר קודם כל את תוכנות הריגול עצמם

ומה ש-HJT עושה זה בעצם להסיר את הפירצות שנגרמות מקבצי ספייוור כאלו ואחרים.

פורסם

באופן מפתיע, תוכנת האנטי-ספייוור של מיקרוסופט היא מצויינת....

גם אני משתמש בה והיא אחלה של תוכנה.

פורסם

תראה אני השתמשתי בכל התוכנות שנאמרו פה ו התוכנה החדשה מבית microsoft היא אחלה אבל היא לא סורקת לעומק למרות שזה לא מה צריך לעומת ad-aware שהיא תוכנה טובה מאוד היא מתעדכנת די בקביעות והסריקה שלה יותר עמוקה ויותר יסודית אבל מעל שתיהם אני ממליץ לך על spy sweeper שהיא תוכנה עם DATA BASE ענקי וסריקה טובה מאוד אני כרגע לא משתמש באף אחת מהם אני משתמש באחד אחרת די חדשה קוראים לה

a-squared שהווכנה זה האות a בריבוע יש לה סריקה מקיפה מאוד עם DATA BASE די גדול תוכנה מומלצת :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים