פורסם 2005 במרץ 1720 שנים לא יודע למה המעבד כמעט תמיד סחוט...בפרפורמנס של הווינדוס רשום שה-Usage שלו נע בין 95-100 אחוז...והמחשב זז ל-א-ט!!! אל תשאלו אם יש לי איזה תוכנה רצה או משהו.. כי תמיד הוא ככה... גם כשפרימטתי אותו עדיין הוא היה נע בין 10-30 כלומר הוא לא רגוע.. בין ה-0 ל-5 ככה...המחשב הוא פנטיום 3 1000 מג"צ עם 256 מגה זיכרון פנימי. שני הארדיסקים של 40 ו 20...מערת הפעלה חלונות XP SP2תודה מראש!
פורסם 2005 במרץ 1820 שנים run taskmanager, see which process is hogging the CPUpost the pic in here, just in case
פורסם 2005 במרץ 1820 שנים מחבר אזהו שזה מראה שימוש במעבד על כל תוכנה שנאי פותח וזה משתמש על המון למשל ווינאמפ, פועל רדגיל והכל אבל השימוש הוא 45 פלוס...וזה עם כל תוכנה.. :\
פורסם 2005 במרץ 1820 שנים post a pic from taskmanager, make sure "show processes from all users" is tagged
פורסם 2005 במרץ 1820 שנים תגיד אתה בכלל קראת את ההודעה שלו?הוא אמר שזה ככה גם אחרי שהוא פירמט..יא מפגר וירוסים יכולים להיכנס מערכת אחרי 5 דק' שהWINDOWS מפורמט ומחובר לאינטרנט(בלי שאפילו תפתח דפדפן!!!!!!!!!!) ובלי אנטיוירוס טוב...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
פורסם 2005 במרץ 1820 שנים יא מפגר וירוסים יכולים להיכנס מערכת אחרי 5 דק' שהWINDOWS מפורמט ומחובר לאינטרנט(בלי שאפילו תפתח דפדפן!!!!!!!!!!) ובלי אנטיוירוס טוב...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!את ההערות שלך שמור לעצמך, אידיוטה windows כולל SP2 שמספק הגנה הרבה יותר טובה מ-5 דקות נטולות ספייוריםוהוא טוען שלאחר פירמוט, ישר, המעבד קופץ, לווא דווקא כאשר הוא היה מחוברואגב עבדתי כשנה וחצי ללא אנטיוירוס ולא נדבקתי פעם אחת, הכל שאלה של שימוש..
פורסם 2005 במרץ 1820 שנים בדיוק הכל זה איך אתה משתמש עם המערכת גם לי לא היו spyware ווירוסים גם קרוב לאיזה שנה אבל בלי שום קשר לזה אני יכול להמלית לך לנסות לבדוק וירוסים עם אנטי וירוס מצויין NOD32 של Eset תוריד את הtrail ואם תרצה תקבל ממני גם שם משתמש וסיסמאה כל פעם שהם מחליפים בקרוב גם אמור לצאת גרסה חדשה שהיא בטא והם נכנסים חזק מאוד לכל עסק של הspyware www.nod32.com
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.