עבור לתוכן

איזה דפדפן הינכם ממליצים?

Featured Replies

פורסם

לחבר שלי יש בעיות בדפדפן והוא איטי מאוד...

איזה דפדפן אתם ממליצים לי? משהו מהיר נראה לי הוא ירצה...

אם אפשר תסבירו על הדפדפן ורצוי לינק

תודה לכל עוזר :hi:

פורסם

FireFox\Maxthon

היתרונות שלהם נחרשו

תריץ חיפוש בפורום ובטוח תמצא עליהם מילה או שתיים

פורסם

או שפשוט תסתכל בסקר בדף הראשי

אני חושב שהתוצאות מדברות בעד עצמן

פורסם

FF כמובן ..

פורסם

FIReFOx, דה :xyxthumbs:

פורסם

FireFox...

קוד פתוח...הרבה יותר מוגן מהאקפלורר..

יש לך אפשרויות לתוספים ולערכות נושא..

מה עוד?!

פיירפוקס זה הדפדפן האולטימטיבי לדעתי...

www.mozilla.org

פורסם

אני חושב, רק נדמה לי, שהוא הבין שFirefox זה דפדפן מומלץ... אתם לא צריכים להמשיך ולחזק את הדעה הזו. אולי יש מישהו שיכול להציע לו משהו אחר? אולי זו תהווה תרומה אמיתית לת'רד?

בכול מקרה אני יכול להציע לך,Coca Cola,על דפדפן חלופי אחר בשם Maxthon. הוא אומנם מבוסס Internet Explorer אבל מאוד מוצלח לטעמי ולדעתי מתחרה די בכבוד אפילו בFF. תכנס לאתר, יש שם Tour לדפדפן ותראה את התכונות שלו. וכמו שXPloiT.Codebase אמר, אם תריץ חיפוש בפורום של השמות האלו תמצא המון מידע. לדעתי המתחרים העיקרים הם FireFox,אופרה,Maxthon ואולי Avant (אני למשל לא אהבתי אותו). אלו השמות ה"גדולים" בתחום...

פורסם

מקסת'ון

פורסם

מזל שהוא כתב:

איזה דפדפן אתם ממליצים לי? משהו מהיר נראה לי הוא ירצה...

אם אפשר תסבירו על הדפדפן ורצוי לינק

ועוד יותר מזל שאתם מתייחסים לזה... :kopfpatsch::nixweiss:

פורסם

MAXTHON, החיסרון היחיד שלו שהוא עובד על המנוע של האקפלורר מה שגם נחשב יתרון במקרה...

ים אפשרויות, JUST NAME IT

יש לו Tabbed Browsing

Aliasing

AD/Conetent Filter, תתפלא איזה כיף זה לגלוש בלי כל מיני פרסומות וחלונות שקופצים לך מול העיניים

Mouse Gestures, אתה יכול לעשות כמעט הכל עם עכבר פשוט

RSS Reader

Skinning

Plugin Support

Super Drag&Drop

העדכונים יוצאים בערך פעם בחודש וכל פעם הוא רק משתפר, וגם שיוצא עדכון אין צורך בהתקנה מחדש, הוא מודיע לך ואם אתה מאשר הוא מוריד ומעדכן לבד.

ככל שאני משתמש בו יותר אני גם מרוצה יותר.

http://www.maxthon.com/

פורסם

MAXTHON, החיסרון היחיד שלו שהוא עובד על המנוע של האקפלורר מה שגם נחשב יתרון במקרה...

ים אפשרויות, JUST NAME IT

יש לו Tabbed Browsing

Aliasing

AD/Conetent Filter, תתפלא איזה כיף זה לגלוש בלי כל מיני פרסומות וחלונות שקופצים לך מול העיניים

Mouse Gestures, אתה יכול לעשות כמעט הכל עם עכבר פשוט

RSS Reader

Skinning

Plugin Support

Super Drag&Drop

העדכונים יוצאים בערך פעם בחודש וכל פעם הוא רק משתפר, וגם שיוצא עדכון אין צורך בהתקנה מחדש, הוא מודיע לך ואם אתה מאשר הוא מוריד ומעדכן לבד.

ככל שאני משתמש בו יותר אני גם מרוצה יותר.

http://www.maxthon.com/

מסכים איתך, הוא נוח מאוד, וקל להשתמש בו.

אבל הוא לא בטוח למשתמשים מתחילים במחשב, למה ? משתמשים מנוסים יודעים למה הם נכנסים וכו' וכו'..

משתמשים מתחילים לא יודעים בדיוק איך הכל עובד והעובדה ש maxthon מבוסס IE הופכת אותו לפחות בטוח מאשר FF.

לכן אני ממליץ לך להשתמש ב FF (פייפוקס) בגלל העובדה שהוא יותר בטוח למשתמשים מתחילים ומתקדמים כאחד.

פורסם

רק פיירפוקס, בלי ספק בכלל. רק אתרים מעטים היום (ישראליים בעיקר) לא תומכים בו בצורה נורמלית.

אחרי ההורדה של פיירפוקס כדאי להוריד ולהתקין את FireTune, תוכנה שיודעת לשנות את ההגדרות של הדפדפן לפי המחשב שלכם. אצלי ממש מרגישים הבדל עצום במהירות הגלישה.

http://www.totalidea.com/freestuff4.htm

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים