עבור לתוכן

האם זה מסוכן להשאר בלי הגנה מוירוסים?

Featured Replies

פורסם

כנ"ל,האם זה מסוכן?

יש איתי SP2 , שתי תוכנות טובות להגנה מפני תוכנות ריגול,

זה מסוכן גם בלי הגנה מוירוסים?

פשוט,אין לי ממש כסף לאנטי וירוס איכותי,ואני בינתים בלי. ובזמן האחרון צצות לי בעיות ותקיעות..

פורסם

בו נגיד ככה שלא מסוכן... אני בלי הגנה מיוחדת כל שהיא כבר כמה שנים ... אבל מומלץ שיהיה .. יש גם אנטיוירוסים חינמיים שתוכל להוריד והם יעזרו לך מאוד עם אתה מפחד להישאר בלי

פורסם
  • מחבר

אז אם זה לא ההכי מסוכן,

מה קורה עם המחשב שלי? ה Windows (לא המשחקים) ניהיה איטי מיום ליום..

עכשיו אפילו קשה לי לפתוח את הדפדפן! :(

פורסם

תירא הפיתרון היחיד שהוא גם הכי טוב מכל אלה שתוכל לימצוא זה לפרמט כמו שכבר אמרתי לך אבל אתה פשוט לא רוצה....

פורסם

להישאר בלי הגנת אנטי-וירוס זה טוב רק אם, אתה לא קורא דוא"ל עם OUTLOOK EXPRESS, אם אתה לא פותח קבצים מכל מני אתרים שאתה לא יודע, דואג לעשות WINDOWS UPDATE כל הזמן, מבין במחשבים טוב ולא עושה שטויות בגדול... (וגם אז לפעמים עדיף)

למה לא להשתמש באנטי וירוס חינם כמו AVG ?

פורסם
  • מחבר

אכן,אני מאד שומר על המחשב . ואני לא פותח סתם מכתבים באווטלוק (יש לי הגנה מהספקית של האינטרנט).

ואלכס,הפתרון הוא לא לפרמט. מאז שהוספתי עוד 256MB (סטיק לא ידוע,לא של סמסונג) ל 512MB הכל ניהיה איטי.

הבעיה שאני לא יכול לדעת איזה סטיק זה.

פורסם

תבדוק בכל מיני אפשרויות... תשים נגיד 2 סטיקים תבדוק עם המחשב איטי או מהיר... תריץ בדיקה לזיכרוןל אולי הוא פגום.. יש את הmemtest 86

פורסם

מאוד מאוד מסוכן....

למשל, יש את האתר yourmp3.net,

הם מנסים להשתיל לך במחשב טרויאנים, הקספרסקי כל הזמן מתריע לי שאני גולש שם.

ונורטון אף פעם לא גילה שהם מנסים להכניס לי טרויאנים למחשב.

הקיצר גם אם אתה משתמש בדפדפן, עדיין יכולים לנסות להשתיל לך תוכנות במחשב...

תשיג קספרסקי.

פורסם

פירמטתי את המחשב שלי לפני חצי שנה לא התקנתי אנטיוירוס ולפני חודש בערך בדקתי באתר של סימנטק אם יש לי וירוסים ולא היה.....

מי צריך אנטי וירוס... אם יש וירוס עצבני מפרמטים וזהו... נראה לי האנטי וירוסים מביאים אותם... עובדה שלי אין

פורסם

זה בטח בגלל

שאתה מנקה בקביעות את ה- temporarly internet files, והקוקיס.

באי מייל יש לך שרת שמנקה ספאם ווירוסים בעצמו.

תסרוק אונליין דרך עוד אתרים,

יש בסטיקי קישורים.

פורסם

פירמטתי את המחשב שלי לפני חצי שנה לא התקנתי אנטיוירוס ולפני חודש בערך בדקתי באתר של סימנטק אם יש לי וירוסים ולא היה.....

מי צריך אנטי וירוס... אם יש וירוס עצבני מפרמטים וזהו... נראה לי האנטי וירוסים מביאים אותם... עובדה שלי אין

כנ"ל

לא משתמש באנטי וירוס

פעם ב...מריץ סריקה אצל קספרסקי\נורטון דרך התוכנות הפיזיות שלהם והם לא מוצאים שום וירוסים בדרך כלל (ואם כן תולעים מינוריות שבדרך כלל לא גורמות יותר מדי נזק)

פורסם

זה בטח בגלל

שאתה מנקה בקביעות את ה- temporarly internet files, והקוקיס.

באי מייל יש לך שרת שמנקה ספאם ווירוסים בעצמו.

תסרוק אונליין דרך עוד אתרים,

יש בסטיקי קישורים.

:lol: :lol: לא אני לא מנקה טמפוררי פילז אפעם וגם לא קוקיס

ויש לי הוטמייל......

פורסם
  • מחבר

כנ"ל

לא משתמש באנטי וירוס

פעם ב...מריץ סריקה אצל קספרסקי\נורטון דרך התוכנות הפיזיות שלהם והם לא מוצאים שום וירוסים בדרך כלל (ואם כן תולעים מינוריות שבדרך כלל לא גורמות יותר מדי נזק)

מאיפה אני יכול להוריד את הקספרסקי הזה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים