פורסם 2005 במרץ 1720 שנים כנ"ל,האם זה מסוכן?יש איתי SP2 , שתי תוכנות טובות להגנה מפני תוכנות ריגול,זה מסוכן גם בלי הגנה מוירוסים? פשוט,אין לי ממש כסף לאנטי וירוס איכותי,ואני בינתים בלי. ובזמן האחרון צצות לי בעיות ותקיעות..
פורסם 2005 במרץ 1720 שנים בו נגיד ככה שלא מסוכן... אני בלי הגנה מיוחדת כל שהיא כבר כמה שנים ... אבל מומלץ שיהיה .. יש גם אנטיוירוסים חינמיים שתוכל להוריד והם יעזרו לך מאוד עם אתה מפחד להישאר בלי
פורסם 2005 במרץ 1720 שנים מחבר אז אם זה לא ההכי מסוכן, מה קורה עם המחשב שלי? ה Windows (לא המשחקים) ניהיה איטי מיום ליום.. עכשיו אפילו קשה לי לפתוח את הדפדפן!
פורסם 2005 במרץ 1720 שנים תירא הפיתרון היחיד שהוא גם הכי טוב מכל אלה שתוכל לימצוא זה לפרמט כמו שכבר אמרתי לך אבל אתה פשוט לא רוצה....
פורסם 2005 במרץ 1720 שנים להישאר בלי הגנת אנטי-וירוס זה טוב רק אם, אתה לא קורא דוא"ל עם OUTLOOK EXPRESS, אם אתה לא פותח קבצים מכל מני אתרים שאתה לא יודע, דואג לעשות WINDOWS UPDATE כל הזמן, מבין במחשבים טוב ולא עושה שטויות בגדול... (וגם אז לפעמים עדיף)למה לא להשתמש באנטי וירוס חינם כמו AVG ?
פורסם 2005 במרץ 1720 שנים מחבר אכן,אני מאד שומר על המחשב . ואני לא פותח סתם מכתבים באווטלוק (יש לי הגנה מהספקית של האינטרנט).ואלכס,הפתרון הוא לא לפרמט. מאז שהוספתי עוד 256MB (סטיק לא ידוע,לא של סמסונג) ל 512MB הכל ניהיה איטי.הבעיה שאני לא יכול לדעת איזה סטיק זה.
פורסם 2005 במרץ 1720 שנים תבדוק בכל מיני אפשרויות... תשים נגיד 2 סטיקים תבדוק עם המחשב איטי או מהיר... תריץ בדיקה לזיכרוןל אולי הוא פגום.. יש את הmemtest 86
פורסם 2005 במרץ 1720 שנים מאוד מאוד מסוכן....למשל, יש את האתר yourmp3.net, הם מנסים להשתיל לך במחשב טרויאנים, הקספרסקי כל הזמן מתריע לי שאני גולש שם.ונורטון אף פעם לא גילה שהם מנסים להכניס לי טרויאנים למחשב.הקיצר גם אם אתה משתמש בדפדפן, עדיין יכולים לנסות להשתיל לך תוכנות במחשב...תשיג קספרסקי.
פורסם 2005 במרץ 1720 שנים פירמטתי את המחשב שלי לפני חצי שנה לא התקנתי אנטיוירוס ולפני חודש בערך בדקתי באתר של סימנטק אם יש לי וירוסים ולא היה.....מי צריך אנטי וירוס... אם יש וירוס עצבני מפרמטים וזהו... נראה לי האנטי וירוסים מביאים אותם... עובדה שלי אין
פורסם 2005 במרץ 1720 שנים זה בטח בגללשאתה מנקה בקביעות את ה- temporarly internet files, והקוקיס.באי מייל יש לך שרת שמנקה ספאם ווירוסים בעצמו.תסרוק אונליין דרך עוד אתרים,יש בסטיקי קישורים.
פורסם 2005 במרץ 1720 שנים פירמטתי את המחשב שלי לפני חצי שנה לא התקנתי אנטיוירוס ולפני חודש בערך בדקתי באתר של סימנטק אם יש לי וירוסים ולא היה.....מי צריך אנטי וירוס... אם יש וירוס עצבני מפרמטים וזהו... נראה לי האנטי וירוסים מביאים אותם... עובדה שלי איןכנ"ללא משתמש באנטי וירוספעם ב...מריץ סריקה אצל קספרסקי\נורטון דרך התוכנות הפיזיות שלהם והם לא מוצאים שום וירוסים בדרך כלל (ואם כן תולעים מינוריות שבדרך כלל לא גורמות יותר מדי נזק)
פורסם 2005 במרץ 1720 שנים זה בטח בגלל שאתה מנקה בקביעות את ה- temporarly internet files, והקוקיס. באי מייל יש לך שרת שמנקה ספאם ווירוסים בעצמו. תסרוק אונליין דרך עוד אתרים, יש בסטיקי קישורים. :lol: לא אני לא מנקה טמפוררי פילז אפעם וגם לא קוקיס ויש לי הוטמייל......
פורסם 2005 במרץ 1720 שנים מחבר כנ"ללא משתמש באנטי וירוספעם ב...מריץ סריקה אצל קספרסקי\נורטון דרך התוכנות הפיזיות שלהם והם לא מוצאים שום וירוסים בדרך כלל (ואם כן תולעים מינוריות שבדרך כלל לא גורמות יותר מדי נזק)מאיפה אני יכול להוריד את הקספרסקי הזה?
פורסם 2005 במרץ 1720 שנים עזוב trial, יש שם גירסאות מלאות, הנה לפרסונל פרו:http://downloads1.kaspersky-labs.com/products/release/english/homeuser/kavpersonalpro/kav5.0.20_personalpro_nt_en.exeולפרסונל הרגיל אם תרצה:http://downloads1.kaspersky-labs.com/products/release/english/homeuser/kavpersonal/kav5.0.227_personalen.exe
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.