פורסם 2005 במרץ 1620 שנים Subcenter,Shift,Lalaנסגרו חבל חבל הם היו אתרים ממש טוביםהסתיימו לי מאגרי המידע לכתוביות עבריותמה עושים עכשיו?
פורסם 2005 במרץ 1620 שנים תנסו ללמוד אנגלית? סתם. אני לא מכיר את האתרים האלה אבל אני מבין את ההרגשה, אני עדיין :'( בגלל SUPRNOVA.
פורסם 2005 במרץ 1620 שנים מחבר זה לא קשור לאנגליתזה פשוט יותר נוחאין לי בעיה לשמוע אנגלית ולהביןאבל אני מעדיף עברית.
פורסם 2005 במרץ 1620 שנים מה לא חוקי בלהפיץ כתוביות לסרטים?אבל זה לא משנה, האיומים מצד החברות מספיקים בשביל לקפל את מירב האתרים.אתר אחד נשאר, ואני מקווה שיישאר.
פורסם 2005 במרץ 1620 שנים subtitles.co.il עובד לכם כמו שצריך?אגב, לא ידעתי שלהפיץ קבצי טקסט באינטרנט זה לא חוקי... קיבינימאט, האיומים שלהם על אתרים תמימים שמפיצים כתוביות זו כבר חוצפה. זו בריונות ומישהו צריך לעשות משהו נגד זה.
פורסם 2005 במרץ 1620 שנים עד כמה שאני יודע,אין שום דבר לא חוקי בהפצת והורדת תרגום...אם יש לי סרט NTSC ואני רוצה תרגום בעיברית ע"מ שאני יוכל לבצע גיבוי ולראות?הבעיה בארץ שהאחראים על האתרים האלו מפחדים ולא ילכו ראש בראש עם חברות שמאיימות,לא כמו ארה"ב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.