פורסם 2005 במרץ 1620 שנים איזה ככה לאח שלי יש מחשב 800MHZשל IBM אני צריך לפרמט את המחשב אצל בביוס אני לא מוצא תבאפשרות של שינוי ה"BOOT"(להעביר מ C ל CD)יש מישהו שמכיר ויכול לעזור ליתודה.
פורסם 2005 במרץ 1620 שנים כשמחשב עולה יש למטה הודעה שאומרת לחץ משהו כדי להיכנס לתפריט BIOS או שתחלחץ משהו אחר כדי להיכנס ל BOOT MENU, שזה שונה ממחשב רגיל.. תנסה לראות אם יש הודעה כזו..
פורסם 2005 במרץ 1620 שנים IBM ? :-\ מי קונה יבמ ?לא משנה, לעניינינו.אם אתה מדבר עם הביוס שיש לך תפריט מלבני כחול אז תחפש שם:Startup Options או Startup configuration.אני לא זוכר בדיוק מה זה היה אבל זה מתחיל עם Startup.
פורסם 2005 במרץ 2620 שנים מחבר מצתער על ההקפצהאבל רק עכשיו היה לי זמן להתעסק עם המחשבאז ככהיש ביוס מאפן רק כאשר אתה לוחץ CTRL+S.ולביוס הרגיל של ה"DEL"אני לא מצליח להיכנס.בביוס של ה CTRL+S יש ככהNETWORK BOOT PROTOCOL- PXE/RPLBOOT ORDER- NETWORK\ LOCAL DRIVERLEGACY OS WAKEUP SUPPORT- ENABLE\DISABLEמה לעשות בכל אחת מן האפשריותאני אובד עצותתודה
פורסם 2005 במרץ 2620 שנים אם ב BOOT ORDER אין לך אפשרות לבחור בין HD ל CD, אז אתה חייב להיכנס לביוס הרגיל...
פורסם 2005 במרץ 2620 שנים בעיקרון זה נראה שיש אפשרות לשנות את האופציה השניה שרשמת אבלתביא את הגדם המדוייק של הלוח אם וננסה לעזור לך יותרירח אפל
פורסם 2005 במרץ 2620 שנים If the system does not boot from the CD, then you will need to perform the following steps to enable your system to boot a CD: 1. Turn off your computer. 2. Turn on your computer. 3. When the Configuration/Setup Utility program prompt appears, quickly press F1. The prompt appears for only seconds. 4. From the Configuration/Setup Utility menu, select Start Options. 5. From the Start Options menu, select Startup Sequence. 6. Under Primary Startup Sequence, select First Startup Device. 7. Note the device currently selected as the first startup device and write it down for future reference. 8. Change the first startup device to your CD-ROM or DVD-ROM drive. 9. Press Esc until you return to the Configuration/Setup Utility program menu. 10. Select Save Settings and press Enter before you exit from the program. 11. Turn off your computerזה ההוראות מהאתר של IBM בקיצור להכנס לביוס זה F1 ולא DELירח אפל
פורסם 2005 במרץ 2620 שנים מחבר או קי עד לפה מעולהאבל מה קורה שלא מופיע שםCD? :'( :'( :'( :'(למרות שיש CD שעובד
פורסם 2005 במרץ 2620 שנים לא יודע...אם הצלחת להכנס לביוס ועדיין לא עובד אז אולי תנסה לשנות בתוך המחשב את המיקום של הסידירוםאולי מישהו אחר יוכל לעזורבכל מקרה זה העמוד של המחשב באתר של IBM אני לא מצאתי שם אולי אתה תמצאhttp://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/quickPath.do?quickPathEntry=6578ncgירח אפל
פורסם 2005 במרץ 2620 שנים מחבר או קי הבעיה נפתרהתודה לכולכםבמיוחד לירח אפלהייתי צריך להגדיר את הCD כMASTER
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.