עבור לתוכן

האם כונן floopy פגום יכול לקצר את הספק?

Featured Replies

פורסם

הכונן פלופי שלי לא עבק אז לקחתי אחד ישן מחבר, לאחר החיבור כשאני לוחץ על פאוור המחשב נדלק לשניה ונכבה (הלדים מהבהבים).

האם יכול להיות שהכונן קיצר את הספק? ניסיתי לנתק את הפלופי ולהפעיל אבל זה לא עבד.

הספק הוא ספק ג'נרי ואני עומד לכנות ספק נורמלי השאלה היא אם הפלופי יכול לשרוף גם אותו או שזה סתם צירוף מקרים.

פורסם

אין לך ספק אחר שאתה יכול לבדוק איתו?

פורסם

אם ניתקת את הפלופי, והספק עדיין מקצר, אז מין הסתם זה לא הבעיה.

ושפלופי שורף ספק, על זה עוד לא שמעתי

פורסם

כל דבר יכול לקצר ספק ולא משנה אם זה פלופי או הארד דיסק, ברגע שהוא פגום בצורה כלשהי שמסכנת את חיבור המתח הוא יכול לשרוף את הספק,

לפי מה שהבנתי לקחת פלופי מחבר שאמור לעבוד, אז אין כל סיבה שדווקא הוא יהיה הגורם.

תבדוק אולי שיחררת שם איזה חוט או משהו בטעות, אולי חוט מתח אחר נוגע באיזה רכיב במערכת, יש מליון ואחד סיבות.

בהצלחה

פורסם
  • מחבר

אחרי שאני לוחץ על פאוור והמחשב מהבהב לשניה אז על מנת לגרום לו להבהב שוב עלי לנתק אותו מהחשמל ולהחזיר, אחרת הכפתור לא עושה כלום.

בנוסף ראיתי שלאחר ההבהוב הלד של הזיכרון על הלוח אם נשאר דולק (הלד מציין שהזיכרון יושב במקום כמו שצריך ופועל).

האם זו יכולה להיות בעיה של לוח אם ולא של הספק?

פורסם

היית תחת OC?

אם הלדים של הזכרונות פועלים, אז דם המאווררים צריכים לעבוד, האם זה כך?

תלך צעד צעד עד שתמצא את הבעיה,תבדוק כל דבר במערכת.

פורסם

תבדוק שהלוח אם יושב כמו שצריך עם הגבהה ושהוא לא נוגע במארז. נשמע לי מאוד מוזר שפלופי יעשה דבר כזה. גם אם תחבר אותו לחשמל הפוך זה לא צריך לקרות. תוודא גם שאין קבלים מנופחים על לוח האם.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, בעיה נפתרה

קודם כל מי שכתב קודם את ההודעות היה חבר שלי, לא אני :)

לא יודע אם זה היה הפלופי, קניתי אחד חדש ב50 שקל לחסוך לעצמי את הטירחה.

זה כן היה הספק, ורק הספק... קניתי מפנדה את הTT 410 שלהם, אחלה ספק.

ממש ממש קשה למצוא ספקים לא ג'נריים במלאי אצל חנויות... במיוחד שאין מחשב!

עכשיו להבהיר...

שלחצתי על כפתור הpower הספק נתו מעין פוש ראשוני, המאווריים עם הלדים היבהבו, המאוורר של המעבד עשה כאילו הוא עומד להתחיל לעבוד (אבל הוא לא) וכו'

בנוסף הנורה של הREM על הלוח אם נדלקה (ונשארה דלוקה, עד לניתוק הספק מהחשמל).

פעם אחת ניסיתי לנתק הכל מהספק חוץ מהלוח אם, שעשיתי זאת המאוורר של המעבד אשכרה הסתובב לאיזה שתי שניות...

ככה הסקתי שזה כן הספק ולא והלוח אם...

בקיצור הוא נדפק, החלפתי אותו והכל עובד עכשיו :)

תודה על העזרה

עריכה - ודרך אגב, בקשר לפלופי...

לקחתי את זה ממחשב ישן של חבר, הוא לא היה בטוח שהוא עובד...

יכול להיות שזה צירוף מקרים שהספק הפסיק לעבוד אז (הוא בכל זאת ג'נרי).

בכל מקרה השקעתי 50 שקל לכונן חדש ולא לקחתי סיכונים!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים