עבור לתוכן

איזה צורב היית קונה עכשיו?

איזה צורב היית קונה עכשיו, או לדעתך הטוב ביותר? 1,078 הצבעות

1. 1. איזה צורב היית קונה עכשיו, או לדעתך הטוב ביותר?

• NEC 3500/3520
    • Benq 1620A/Pro
      0
    • LG 4163B
    • Pioneer DVR-109

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

לא עוד דיון בנושא "איזה צורב כדאי לי לקנות" או "מה המומלץ ביותר", רק רציתי לדעת מהו הלך הרוחות כרגע בפורום.

ציין בבקשה אם אתה הולך להשתמש על בטוח ב- FW פרוץ בצרוב או בהאק כלשהו כמו שאפשר לעשות אצל ה- Benq.

תודה מראש, מאור :xyxthumbs:

פורסם

LG GSA4163B!!!! >:( >:(>:(

פורסם
  • מחבר

סבלנות, סבלנות, ההודעה נשלחה לי באמצע, אני עורך.

פורסם

K

you got my vote :)

פורסם

הצבעתי לNEC במקום לLG בגלל שהוא עולה 40 שקל פחות ואני לא באמת צריך DVD-RAM ::)

פורסם

היייתי מחכה לצורב החד של LG... חבל שקניתי אצל ה-4163B אבל גם צוקב לא רע... :yelclap:

פורסם

NEC 3520 אחלה של צורב גם באיכות וגם במחיר ממש ממליץ לך, פלוס יש לו מלא קושחות פרוצותך שמשפרות מהירויות צריבה ונותנות BITSETTING לכל ה DVD+R ו תמיכה ב DVD-R DL בעתיד.

פורסם

LG כמובן

גם עכשיו יש לי LG .. מרוצה ממנו עד השמיים

פורסם

אני הוא זה שהצביע בעד ה- PIONEER.

הוא פשוט הצורב הכי מהיר, מתקדם וטוב שיש כרגע בשוק (פיוניר תמיד סוללים את הדרך)

ברגע שמחירו ירד לסביבות ה- 400 ~ 420 ש"ח אני אקנה אותו.

ואני לא רואה שום צורך להשתמש ב- FW פרוץ וכו' (אולי רק כדי להפוך אותו ל- RPC1).

פורסם

אני "מודה, מודה, מודה..." גם אני בחרתי ב pioneer, לו ההיתי צריך/יכול להחליף את הקיים שלי שהוא גם שלהם ההיתי בהחלט בוחר בהם.

פורסם

אני הוא זה שהצביע בעד ה- PIONEER.

הוא פשוט הצורב הכי מהיר, מתקדם וטוב שיש כרגע בשוק (פיוניר תמיד סוללים את הדרך)

ברגע שמחירו ירד לסביבות ה- 400 ~ 420 ש"ח אני אקנה אותו.

ואני לא רואה שום צורך להשתמש ב- FW פרוץ וכו' (אולי רק כדי להפוך אותו ל- RPC1).

הכי מהיר הוא בטח לא אלא אם כן אתה צורב DL. במה הוא הכי מתקדם בדיוק חוץ מ DL? ואם DL מעניין אותך חכה ל 3540 עם DLX8 או ל 4165B. חוצמזה מהביקורת האחרונה יש לו בעיה עם RW DVD. איכות צריבת ה DVD R שלו סבבה.

פורסם
  • מחבר

אני מתפלא שאף אחד לא הצביע ל- Benq. הוא מדהים. שמעתי שהוא הצורב הכי טוב ומהיר כרגע.

פורסם

הכי טוב לא הייתי אומר וגם לא הכי מהיר - תלוי במה. הייתי אומר מאוד מעניין וללא ספק מהשורה הראשונה. בארץ הוא פשוט היה יקר מדי ובא רק עם שנה אחריות.

פורסם
  • מחבר

טיפול נכון למדיות שלי לא ימנע ממני לקנות צורב יקר ורק עם שנה אחריות. לדוגמה קניתי LG שחור ב- 500 ש''ח ושנה אחריות (לא קשר אמנם, רק בגלל הצבע).

קראתי ב- CDFreaks שה- speed hack הופך אותו להכי מהיר וה- FW להכי איכותי כולל אוברספידינג, ביטסטינג ו- Pi/pif. יש אחד שם eleewhm אם אני לא טועה שיש לו 5 כאלה! אבל גם 4163b.

פורסם

עד היום הכי מהיר זה ה 4163B על וורבטים -R X16 בפחות מ 5 דקות ועשרים שניות בלי שום SPEED HACK.

בכל מקרה ה BENQ אחלה צורב. האמת שהיום יש לנו "צרות של עשירים". ועוד מעט כשגם ל BENQ ול NEC יהיה DVD RAM אז באמת יהיה סבבה.

ואם אני לא טועה אז ELEEWHM זה "היא" ויש לה 2 BENQ1620 ואחד PRO.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים