עבור לתוכן

פוטושופ קופא ותוקע את כל המערכת, תעזרו לי...

Featured Replies

פורסם

יש לי בעיה מאד מעצבנת. כשאני משתמש בפוטושופ אז כל פעם (בלי יוצא מהכלל) תוך כמה דקות אחרי שאני עושה כל מיני דברים אז התוכנה פשוט נתקעת ושום דבר לא מגיב או לו זז אי אפשר ללחוץ ctrl+alt+del זה לא עושה כלום (win2000) ובכלל המחשב תקוע לגמרי.

יש לי רק 128 מ"ב זכרון אבל לא נראה לי שזו הבעיה כי אני רואה שבזמן שפוטושופ פועל תמיד יש לי כ 30-40 מגה פנויים ובכל מקרה זה לא אמור לתקוע את המחשב. אז מה הבעיה?

פורסם

יתכן התנגשות בין קבצי מערת חיונים או חוסר מקום ל swapfile שגדל מאד בעת שימוש בפוטושופ

פורסם
  • מחבר

יש לי 800 מגה פנוי בכונן C איפה שהחלונות וה swap file, זה לא מספיק?

בכל מקרה משהו מוזר קורה כי אפילו כשנגמר מקום או זכרון זה לא אמור סתם להתקע... לא?

פורסם

ממש ממש לא

בדקת חום של זיכרונות או מעבד?

פורסם
  • מחבר

לא לא לא יש לי עדיין מעבד חלש 450 P3

והטמפ' בסדר...

נראה לי אני פשוט אתקין מחדש. או שאחכה למערכת החדשה...

פורסם

אתה יכול להגדיר לתוכנה את אחוז זכרון המערכת בו היא תשתמש וגם את מיקום קבצי המטמון שלה. תנסה את זה ותודיע לנו אם זה עוזר

פורסם

זה ה באג הידוע של מחלות 2000 :) הוא קופא ללא סיבה במקרה אצלך זה ב פוטושופ ...

:bash:

בסה"כ מערכת יציבה יותר מ XP אבל יש לה את הבאג הזה , אבל יכול להיות שבמקרה הספציפי שלך

אין קשר בין הבאג לתקלה .... :-\

פורסם

התקנת SP?

פורסם
  • מחבר

אתה יכול להגדיר לתוכנה את אחוז זכרון המערכת בו היא תשתמש וגם את מיקום קבצי המטמון שלה. תנסה את זה ותודיע לנו אם זה עוזר

כבר עשיתי את זה הורדתי לרמה הכי נמוכה וזה לא עזר...

פורסם
  • מחבר

זה ה באג הידוע של מחלות 2000 :) הוא קופא ללא סיבה במקרה אצלך זה ב פוטושופ ...

בסה"כ מערכת יציבה יותר מ XP אבל יש לה את הבאג הזה , אבל יכול להיות שבמקרה הספציפי שלך

אין קשר בין הבאג לתקלה .... :-\

התקנתי SP2...

איזה באג? זה הדבר היחיד שאי פעם גרם לחלונות שלי להתקע...

זה בטח איזה קונפליקט דריוורים או משהו כי פעם זה היה מותקן לי והכל עבד כמו שצריך...

אני לא זוכר שעשיתי משהו מיוחד... התקנתי את ה detonators הכי חדשים... אולי הם דופקים את זה?

אני אנסה להחליף אותם ליותר ישנים.

פורסם

אם יש לך דריברים מקוריים של הכ. מסך תנסה איתם

פורסם
  • מחבר

אם יש לך דריברים מקוריים של הכ. מסך תנסה איתם

חחח זה כרטיס מסך שבא עם detonator 6.00 ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים