פורסם 2002 ביולי 623 שנים יש לי בעיה מאד מעצבנת. כשאני משתמש בפוטושופ אז כל פעם (בלי יוצא מהכלל) תוך כמה דקות אחרי שאני עושה כל מיני דברים אז התוכנה פשוט נתקעת ושום דבר לא מגיב או לו זז אי אפשר ללחוץ ctrl+alt+del זה לא עושה כלום (win2000) ובכלל המחשב תקוע לגמרי.יש לי רק 128 מ"ב זכרון אבל לא נראה לי שזו הבעיה כי אני רואה שבזמן שפוטושופ פועל תמיד יש לי כ 30-40 מגה פנויים ובכל מקרה זה לא אמור לתקוע את המחשב. אז מה הבעיה?
פורסם 2002 ביולי 623 שנים יתכן התנגשות בין קבצי מערת חיונים או חוסר מקום ל swapfile שגדל מאד בעת שימוש בפוטושופ
פורסם 2002 ביולי 623 שנים מחבר יש לי 800 מגה פנוי בכונן C איפה שהחלונות וה swap file, זה לא מספיק?בכל מקרה משהו מוזר קורה כי אפילו כשנגמר מקום או זכרון זה לא אמור סתם להתקע... לא?
פורסם 2002 ביולי 623 שנים מחבר לא לא לא יש לי עדיין מעבד חלש 450 P3והטמפ' בסדר...נראה לי אני פשוט אתקין מחדש. או שאחכה למערכת החדשה...
פורסם 2002 ביולי 623 שנים אתה יכול להגדיר לתוכנה את אחוז זכרון המערכת בו היא תשתמש וגם את מיקום קבצי המטמון שלה. תנסה את זה ותודיע לנו אם זה עוזר
פורסם 2002 ביולי 623 שנים זה ה באג הידוע של מחלות 2000 הוא קופא ללא סיבה במקרה אצלך זה ב פוטושופ ... בסה"כ מערכת יציבה יותר מ XP אבל יש לה את הבאג הזה , אבל יכול להיות שבמקרה הספציפי שלך אין קשר בין הבאג לתקלה .... :-\
פורסם 2002 ביולי 623 שנים מחבר אתה יכול להגדיר לתוכנה את אחוז זכרון המערכת בו היא תשתמש וגם את מיקום קבצי המטמון שלה. תנסה את זה ותודיע לנו אם זה עוזרכבר עשיתי את זה הורדתי לרמה הכי נמוכה וזה לא עזר...
פורסם 2002 ביולי 623 שנים מחבר זה ה באג הידוע של מחלות 2000 הוא קופא ללא סיבה במקרה אצלך זה ב פוטושופ ... בסה"כ מערכת יציבה יותר מ XP אבל יש לה את הבאג הזה , אבל יכול להיות שבמקרה הספציפי שלך אין קשר בין הבאג לתקלה .... :-\ התקנתי SP2... איזה באג? זה הדבר היחיד שאי פעם גרם לחלונות שלי להתקע... זה בטח איזה קונפליקט דריוורים או משהו כי פעם זה היה מותקן לי והכל עבד כמו שצריך... אני לא זוכר שעשיתי משהו מיוחד... התקנתי את ה detonators הכי חדשים... אולי הם דופקים את זה? אני אנסה להחליף אותם ליותר ישנים.
פורסם 2002 ביולי 723 שנים מחבר אם יש לך דריברים מקוריים של הכ. מסך תנסה איתםחחח זה כרטיס מסך שבא עם detonator 6.00 ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.