עבור לתוכן

הרד דיסק נעלם: בעיות במגעים?

Featured Replies

פורסם

יש לי כונן 200GB SATA של MAXTOR.

כמעט בכל פעם שנייה שאני מדליק את המחשב, הכונן נעלם, ואני צריך לכבות ולשחק עם המגעים בחיבור של הכבל עם ההרדיסק.

לאחר מכן הכל עובד כרגיל. יש לציין שזה קורה רק כאשר מדליקים את המחשב, ואף פעם לא קורה אחרי שהמחשב עולה, באמצע עבודה.

מה שכן זה בטוח שרק לשחק עם המגעים מביא למציאתו מחדש.

אם אכן לדעתכם זה בעיה של המגעים בהרד דיסק, איך אני יכול לשלוח אותו לתיקון או להחליף אותו מבלי לאבד את כל מה שיש לי עליו וזה כולל מערכת הפעלה ואין סוף קבצים.

מה לעשות?

פורסם

sata cables tend to be a bit loose, you can try switching the cable or making sure its firm and cannot move around the case - that means that no pressure is applied on the cable. backing up the data shouldn't be a problem, since you said hd works just fine after it actually works, connect another hd (from a friend or something) and back stuff up before sending it to a lab (if you need to, that is)

פורסם
  • מחבר

יש לי שני כבלים שקיבלתי יחד עם הלוח אם. בשניהם הבעייה קיימת.

בגלל זה אני חושש שהבעייה בהרד דיסק עצמו.

לגביי גיבוי, אני בספק אם אוכל למצוא הרד דיסק שיוכל לגבות 100 ג'גיה.

מה לגביי GOHST, איך זה עובד זה יכול לעזור לי?

פורסם

you don't need to back up everything that is on the hd, just the essentials, 100gb is way more than essentials. burn stuff that you might need for later, if you have a dvd burner it might be even quicker.

ghost doesn't do magic, if there is 100gb of data on hd you'll need a 100gb+ hd to store ghost image in.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים