פורסם 2005 במרץ 1620 שנים אטום החמצן היציב מקבל עוד פרוטון מה שמשנה את היסוד וגם מכיוון שלא נוסף עוד אלקטרון האטום החדש נמצא במצב שלילי(לא יציב)
פורסם 2005 במרץ 1620 שנים או קי דבר ראשון מה זה לאיין או משהו כזה?ומה קורה שאני חומר וחומר נפגשים(שניה ם בעלי אותו מספר חלקיקים) למה זה הופך?
פורסם 2005 במרץ 1620 שנים אתה כנראה חושב על ליינן - להפוך אטון ליון. ולמקרה שאתה לא יודע מה זה יון - אטום מופשט מאלקטרונים - רק הגרעין.כפי שאמרנו כבר, כשחומר ואנטי חומר מתנגשים כל המסה שלהם הופכת לאנרגיה על פי הנוסחא E=M0C^2. לא נשארת שום מסה אחרי ההתנגשות של החלקיקים.
פורסם 2005 במרץ 1620 שנים מחבר ברגע שפרוטון יפגש עם אנטי פרוטון - הם ייעלמו מיד ויהפכו לאור/קרינה אלקטרו מגנטית. אבל אפשר לבנות אטום מימן שבמקום פרוטון נשים בו אנטי פרוטון, ומסביבו מסתובב פרוטון! המדהים הוא שכל חוקי הפיזיקה יתקיימו גבייהם ( כלומר הקווים הספטרליים של אטום המימן הזה יהיו בדיוק בעלי אותה תדירות כמו הקווים הספקטרליים של אטום מימן רגיל... אבל כאשר יפגשו בניהם האטום המימן הרגיל עם האנטי-אטום מימן הם ישמידו זה את זה!
פורסם 2005 במרץ 1620 שנים ברגע שפרוטון יפגש עם אנטי פרוטון - הם ייעלמו מיד ויהפכו לאור/קרינה אלקטרו מגנטית. אבל אפשר לבנות אטום מימן שבמקום פרוטון נשים בו אנטי פרוטון, ומסביבו מסתובב פרוטון! המדהים הוא שכל חוקי הפיזיקה יתקיימו גבייהם ( כלומר הקווים הספטרליים של אטום המימן הזה יהיו בדיוק בעלי אותה תדירות כמו הקווים הספקטרליים של אטום מימן רגיל... אבל כאשר יפגשו בניהם האטום המימן הרגיל עם האנטי-אטום מימן הם ישמידו זה את זה!אתה מתכוון לזה שמסביבו יסתובב פוזיטרון
פורסם 2005 במרץ 1620 שנים אני לא בטוח שאטומים מלאים של אנטי חומר מתקיימים באותה צורה כמו אטומים רגיליםיכול להיות שאפשר ליצור מערכת של אנטי פרוטון-פוזיטרון שתזכיר אטום, אבל לא הרבה מעבר לזה
פורסם 2005 במרץ 1620 שנים פרוטון ואנטי פרוטון ינעלו במין צורה מוזרה שכל אחד מקיף את השניהמסות שוות לכן אף אחד לא יהיה המרכז
פורסם 2005 במרץ 1720 שנים או קי דבר ראשון מה זה לאיין או משהו כזה?ומה קורה שאני חומר וחומר נפגשים(שניה ם בעלי אותו מספר חלקיקים) למה זה הופך?איון מהמילה אין תבין לבד....
פורסם 2005 במרץ 1720 שנים אתה כנראה חושב על ליינן - להפוך אטון ליון. ולמקרה שאתה לא יודע מה זה יון - אטום מופשט מאלקטרונים - רק הגרעין.אחי אתה בטוח? כי הוא לא מופשט לגמרי מאלקטרונים הוא או נותן אלקטרון או נותן אלקטרון.. מקסימום אלקטרונים במעבר: 3 בטבע ואולי במעבדות אפשר יותר אבל אני לא חושב אפשרלגמרי להוריד לו את כל האלק'...תקנו אותי אם אני טועה.או שליינן זה משהו אחר מלעשות יונים..
פורסם 2005 במרץ 1720 שנים חלקכם אומרים בהתלהבות כי "החומר ייעלם ושני החומרים ישמידו זה את זה !!!".זה נראה נכון, אך זה לא ממש. זה לא שהכל מושמד ונעלם מהיקום כאילו לא היה, 2 המסות הופכות לאנרגיה, כמו שכבר הוכיחו שמסה היא אנרגיה מאוד מאוד מאוד צפופה (ומכאן הכוח של הפצצות הגרעיניות), ואנרגיה היא מסה מאוד מאוד מאוד "דלילה" (לא צפופה). סכום האנרגיה והמסה בכל היקום יהיה שווה תמיד ולעולם לא ישתנה. מסה יכולה להיעלם אך ורק אם תהפוך לכמות שווה של אנרגיה.
פורסם 2005 במרץ 1720 שנים ^^^^אמרנו כמה פעמים שנפלטים שני פוטונים בכיוונים מנוגדים(בגלל שימור תנע)אמנם נישארת אנרגיה אבל עקרונית כן. החומר נעלם.
פורסם 2005 במרץ 1720 שנים almogas אתה צודק, אני פשוט חשבתי באותו רגע על יון מימן, שבגלל שמורידים לו את האלקטרון היחידי נשאר רק הפרוטון...בקיצור - יון זה אטום בעל מטען כלשהו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.