פורסם 2002 ביולי 623 שנים שלום!@כרגע מותקן לי וינדוס אקס פי ואני רוצה להתקין לינוקס מנדרק 8.2ולשאלות:א.כאשר אני מתקין את שניהם שאני פותח את המחשב יש לי מצב בחיר בין וין ללינוקס?(כמו שמותקנות שני מערכות הפעלה יחדיו)תודה מראש
פורסם 2002 ביולי 623 שנים כןבבקשה לאחר.(וכל עוד תתקין משהו אוטומטי שכזה גם לא תצטרך לדאוג לזה - הוא יעשה את זה לבד).
פורסם 2002 ביולי 623 שנים מחבר אני מעט חושש מהתקנה של לינוקסבפעם הראישונה שהתקנתי לינוקס בטעות הפכתי את כל הכונן לEXE2 ולא ידעתי להחזיר את זה חזרה לוינדוס הרגיל ונאלצתי ללכת למעבדת מחשבים שהורידה את המחיצות (תחילה ניסיתי עם FDISK) אם אני טועה עוד פעם מה עליי לעשות בכדי להחזיר את הכל לקדמותו (וינדוס)?
פורסם 2002 ביולי 623 שנים Fdisk של לינוקס הכי פשוט טוב יעיל ובטוח (בטוח שהוא יעשה את העבודה, לא לעבוד איתו אלה אם אתה יודע מה אתה עושה).מתוך ווינדוז יש את פרטישן מג'יק המעולה, יקרה וגרפית אם כי אם אין לך ווינדוז אז אין לך מה לעשות איתה.יש עוד כלים טובים ללינוקס וקלים יותר מה FDISK ואם אני אחפש אני מניח שגם אמצא כלים לדוס שיכולים למחוק EXT2/3, SWAT או REGISTERFS, XFS וכו' (כמובן ש ה FDISK של לינוקס יודע לעשות הכל ועוד הרבה הרבה יותר מזה).
פורסם 2002 ביולי 623 שנים מחבר ועוד משהו...על איזה ספר ללימודי לינוקס אתה ממליץ למתמש מתחיל מאוד בלינוקס ???????????????תודה מראש
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.