פורסם 2005 באפריל 820 שנים מחבר מה?!? אם אתה חותך את התוכן של הלהבות אז איך תצבע אותן?!!? את האוויר אתה תצבע?!?!ראש פתוח . למעלה יש דבק עליו עשיתי את הלהבות . ועם סכין חיתוך אני מוריד מסביב את הלהבות ואז צובע .
פורסם 2005 באפריל 820 שנים אההה חשבתי אתה חותך את הלהבות עצמן!!! טוב אני מחכה לתוצאות !!! Good Luck M8!
פורסם 2005 באפריל 820 שנים מחבר חחח אבי אתה מושפע מביל אה? חחחנראה טוב הלהבות תמשיך לעדכן!מבחינתי הוא אומן ומודל לחיקוי
פורסם 2005 באפריל 920 שנים מבחינתי הוא אומן ומודל לחיקוי לא אמרתי שלא הוא באמת אחד הטובים.... ראיתי כמה פרוייקטים שלו ממש אומן הבן אדם הזה! ;D
פורסם 2005 באפריל 920 שנים פרוייקט בינתיים הולך סבבה...! תמשיך כך! נ.ב. אתה לא חושב שכדאי אולי לערוך את הכותרת כבר למשהו אחר? משהו בסגנון : "הפרוייקט של Drago"?
פורסם 2005 באפריל 920 שנים אתה לא חושב שכדאי אולי לערוך את הכותרת כבר למשהו אחר? משהו בסגנון : "הפרוייקט של Drago"?
פורסם 2005 באפריל 920 שנים אההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההכוס אמוק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!בלעטישבתי לי לתומי איזה חצי שעה בפוטושופ עם כלי הלאסו כדי להוציא את הלהבות ולהדפיס אותן על נייר כדי לחרוט על הגג(משני הצדדים)ואז הדפסתי(עוד לא חרטתי)ופתאום עכשיו אני מגלה שאתה לא ציירת את זה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואני מגלה את התמונה הבת זונה הזאתי!!!!!!!!!!! כוס אמק!#%#@!%!%בלעט[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2005 באפריל 920 שנים מחבר אההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההכוס אמוק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!בלעטישבתי לי לתומי איזה חצי שעה בפוטושופ עם כלי הלאסו כדי להוציא את הלהבות ולהדפיס אותן על נייר כדי לחרוט על הגג(משני הצדדים)ואז הדפסתי(עוד לא חרטתי)ופתאום עכשיו אני מגלה שאתה לא ציירת את זה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואני מגלה את התמונה הבת זונה הזאתי!!!!!!!!!!! כוס אמק!#%#@!%!%בלעטהיית שואל הייתי עונה ;D ;D ;D ;D ;D ;D . יש את הלהבות גם באתר שלי .
פורסם 2005 באפריל 920 שנים מחבר פרוייקט בינתיים הולך סבבה...! תמשיך כך! נ.ב. אתה לא חושב שכדאי אולי לערוך את הכותרת כבר למשהו אחר? משהו בסגנון : "הפרוייקט של Drago"? תציעו שמות לפרוייקט אולי יהיה שם סוף סוף
פורסם 2005 באפריל 920 שנים drago progect?my modding progect?אמממ בנתיים תשנה לזהעדיף מפרויקט חדש שאני מתכוון להתחיל
פורסם 2005 באפריל 920 שנים חחח חזק DIMAX.. DARGO - סחטיין הולך לך מעולה לא ממהר לשום מקום - ויש תוצאות! המשך כך! מצפה לעוד עידכונים ואף עוד פרוייקטים!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.