פורסם 2005 במרץ 1420 שנים פנטיום 4 2.4 מה אפשר לעשות?? החברה שקניתי ממנה את המחשב פשטה את הרגל ..... (
פורסם 2005 במרץ 1420 שנים אם המעבד נקנה לפני שנה והוא oem אז האחריות עברה אם פחות אתה יכל לשלוח לחברה,אם הוא לא נקנה כ-oem אז יש אחריות של שלוש שנים ותנסה לחפש את היבואן
פורסם 2005 במרץ 1420 שנים בכמה פינים מדובר?אם אתה לא מתכוון להוציא אותו יותר אתה יכול לעשות שם איזה עבודה.
פורסם 2005 במרץ 1420 שנים לי נשברו 2 פינים ב AMD64 754 הקודם שליאל תנסה להלחים או משהו בסגנון זה מיותרתקח כבל נחושת דק (כמו של רמקולים או של כבל IDE מופשל)ופשוט תדחוף אותו לסוקט עצמועובד נהדר
פורסם 2005 במרץ 1420 שנים מחבר אין אחריות לכל החיים למעביד אינטל דרך אגב?ובקשר לחיבור המאולתר עם הפינים זה עובד בטוח? או שגם שחיברת בלי הפינים זה עבד?יש לי כמה שבורים ועוד כמה עקומים שקשה לישר אז אני אשבור כבר..
פורסם 2005 במרץ 1420 שנים אחריות "לכל החיים" יש אבל לא לנזק פיזיהמעבד שלי לא פעל ללא הפיניםאל תשבור את הפינים העקומים עדיין,תחמם אותם עם פןאולי הם יתרככו קצת ותצליח ליישר אותם (שווה לנסות)
פורסם 2005 במרץ 1420 שנים אחריות "לכל החיים" יש אבל לא לנזק פיזיהמעבד שלי לא פעל ללא הפיניםאל תשבור את הפינים העקומים עדיין,תחמם אותם עם פןאולי הם יתרככו קצת ותצליח ליישר אותם (שווה לנסות)לאינטל אין לכל החיים...יש ל10 שנים...אבל מי מגיע לזה??
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.