פורסם 2005 במרץ 1420 שנים איזה משחה טרמית יותר טובה עם !!ביצועים!! (הורדת חום המעבד) יותר טובים? הArctic-Cooling MX-1 Thermal Compound(ניתן להשיג כרגע רק בזיגזג) או הArcticSilver 5(ניתן להשיג בפנדה ובנעה מחשבים) מה ההבדל בינהם? ואיזה כדאי לקחת גם מבחינת כמות(גרם)? תודה לעונים!
פורסם 2005 במרץ 1420 שנים ה MX-1 אמורה להיות יותר טובה מה AS-5הם אומרים שאין בה מתכת ככה שהיא לא מוליכה חשמלואמורה להחזיק יופי 8 שניםגם ה AS-5 לא מוליכה חשמלה MX-1 עומדת בטמפ' של מינוס 50 עד 170 מעלותה AS-5 עומדת בטמפ' של מינוס 50 עד 130 מעלותה MX-1 היא 2 גרםה AS-5 היא 3 גרםה AS-5 כבר הוכיחה את עצמה בשוק כמשחה הטובה ביותרMX-1 חדשה ועוד צריכה להוכיח את עצמה
פורסם 2005 במרץ 1420 שנים מחבר אז איך הArcticSilver 5 היא טובה כי כבר הזמנתי אותה מנועה מחשבים(אני קונה משם גם את הXBLADE הATOP המקורי...חח)או שאני יקח את הMX1 אבל היא רק 2 גרם ואני צריך שיספיק לי החומר טרמי גם לגשר הצפוני וגם למעבד(וגם לכרטיס מסך אם אפשרי....) הקיצר אז הArcticSilver 5 היא טובה ...??כמה בערך היא תוריד לי את המעלות עם קירור של זלמן ?!?!?!?יש לי מעבד נורטווד 3.0@2.0 הטמפרטורה שלו במנוחה 25 מעלות ובמאמץ 34
פורסם 2005 במרץ 1420 שנים 2-3 מעלות :-\ בכל מקרה, אני לא חושב שתוכל לרדת יותר למטה, עם קירור אוויר אתה לא תוכל להגיע אל מתחת לטמפ' החדר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.