פורסם 2005 במרץ 1320 שנים ...ב-firewire?אני קונה לוח-אם Asus P5GD1 Intel LGA775, 915P DDR1 + LAN.לא רשום חיבור firewire (או 1394) אבל יש לו pci-express, השאלה אם ה-pci-express מכיל firewire או אם יש מתאם לקנות אואם אני צריך לקנות גם כרטיס firewire?ושוב תודה על העזרה.
פורסם 2005 במרץ 1320 שנים אין קשר בין השניים. תחשוב על PCI-Express כעל יורשו של ה-AGP (זה בעצם מה שהוא אמור לשמש): סה"כ חריץ הרחבה על הלוח. אם אתה לא מוצא איזכור ל-firewire במאפייני הלוח, אז אין. בכזה מצב תאלץ לרכוש כרטיס הרחבה ייעודי לכך, או להשתמש באיזשהו רכיב המכיל יציאה כזו (למשל Audigy2 מכיל אחד).
פורסם 2005 במרץ 1420 שנים חיפוש מהיר בגוגל מראה לנו את: http://usa.asus.com/prog/spec.asp?m=P5GD1&langs=09ולא, לא מוזכר שם שום דבר על firewire
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.