פורסם 2005 במרץ 1320 שנים עוד חכם תנסה להריץ את הזכרונות שלך במהירות גבוהה יותר ותן להם יותר מתח ואז תריץ תוכנה כמו פריים ואני מבטיח לך שתגלה שזכרונות עושים רעש על 2-2-2-11@270 במתח של 3.7 וולט לא שמעתי שום רעש....
פורסם 2005 במרץ 1420 שנים מישהו הסביר לי את זה פעם אבל אני ממש לא זוכר את ההסבר בקיצור זה יכול להיגרש גם מכרטיס מסך... או ממוספטים של חשמל שמנסים ולא מצליחים להוציא מתח מסויים... ( או משהו בסגנון ) וכן הזיכרון יכול לעשות רעשים...
פורסם 2005 במרץ 1420 שנים עד לפני כמה ימים היו לי ADATA VITESTA שעשו רעש (זה משהו ששומעים רק מקרוב)עכשיו יש לי G.SKILL והרעש לא קיים יותרכנראה זה תלוי בPCB או ב צ'יפים עצמם
פורסם 2005 במרץ 1520 שנים איך בדיוק הגעת למהירות הזאת בתזמונים האלה?לא ראיתי שום TCCD שמתקרב לזה אפילו
פורסם 2005 במרץ 1520 שנים לפותח הת'ראד....לוח האם שלך מצויין לOC ,הזכרונות יכולים לתפקד בOC משום שאתה לא זקוק לתזמונים הדוקים (מערכות מבוססות INTEL אינן צריכות תזמונים נמוכים בניגוד לAMD ששם שם המשחק הוא תזמונים נמוכים). תדאג לספק כח חזק ויציב,קרור טוב ותוכל לנסות OC .דרך אגב,אני הגעתי עם תזמונים משוחררים של 3,4,4,8 ל275 MHZ על אותו לוח אם עם מעבד 2.8C (ראה בחתימה)זה כבר יותר הגיוני
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.