עבור לתוכן

הזיכרנות עושים לי רעשים מוזרים בזמן עבודה מה הולך פה??

Featured Replies

פורסם

אז כך יש לי זיכרנות של corsair pc4400 550mhz 2.5-3-3-5

אז כך.. משום מה שהמחשב עובד או שאני מפעיל את הדפדפן או לא יודע מה כול מה שקשור להפעלה של המחשב אני שומע מדיי פעם את הזיכרנות שלי מוציאם רעשים של זימזומים כאלה... מה זה אומר?

זה בסדר או לא?

פורסם
:screwy: ... זכרונות זה חלק סטטי ! הם לא אמורים לעשות רעש , יכול להיות שזה בא מחלק אחר כמו ארד-דיסק או מאוורר מסוים
פורסם
  • מחבר

אז זהו זה גם מה שאני חשבתי ושאני מקריב את האוזן כמה שאני יכול בכול מקרה.. אני שומע את הזימזומים האלה ושוב זה רק בזמן עבודה לדוגמא עכשיו שאני כותב משהו אז אני שומע זימזמים מדיי פעם מוזר לגמרי מהרדיסק בטוח שלו.. אז מה כבר זה יכול להיות שזה קרוב לזיכרנות או זיכרנות או ציפסט וציפסט בטוח לא .. אז מה הולך פה?

פורסם

כמה מתח אתה נותן להם?

בכל מקרה לזיכרון יש רעש מסויים כשהוא עובד

פורסם
  • מחבר

אני נותן להם 2.85 וולט..

ואיזה רעשים הם אמורים בדיוק לעשות?

פורסם

מעין זמזום של חשמל

פורסם
  • מחבר

אהה אז סבבה כי זה בדיוק מה שהם עושיםם חחח למרות שזה דיי חדש בחיים לא שמעתי זיכרונות עושים כאלה רעשים אבל טוב עם אתה אומר ואתה בטוח במה שאתה ואמר אז סבבה אני רגוע חח..

תודה.. :xyxthumbs:

פורסם

כל עוד זה לא עד כדי כך שזה חורג מהנורמה אני מניח שאין מה לדאוג..

פורסם

:screwy:  ... זכרונות זה חלק סטטי ! הם לא אמורים לעשות רעש , יכול להיות שזה בא מחלק אחר כמו ארד-דיסק או מאוורר מסוים

צודק 100 אחוז! צ'יפים לא אמורים ולא יכולים לעשות שום רעש, תחשוב בהגיון אם אכן היה הדבר אז המעבד היה עושה רעש כמו עמוד של חברת החשמל!!

תבדוק אולי בגלל שזה של קרוזייר אז יש להם את הלדים האלה אז אולי יש שם רכיב שלא פועל כראוי או משהו בסגנון.

בכל מקרה אף אפעם לא שמעתי על כזה דבר שיש רעש מהזכרונות.

פורסם

תריץ תוכנה שמאמצת את הזיכרון (כמו פריים 95)

תן להם מתח 2.8 ומעלה

ותפתח את המארז ואני מבטיח לך שתשמע אותם

זה שזה חלק סטטי זה נכון אבל חשמל עובר דרכו ועושה קצת רעש

גם עמוד חשמל זה משהו סטטי אבל שאתה עומד לידו אתה שומע את החשמל, לא? (דוגמה קיצונית ביותר)

פורסם

צ'יפים לא עושים רעש! זה די ברור... :)

פורסם

צ'יפים לא עושים רעש! זה די ברור... :)

עוד חכם

תנסה להריץ את הזכרונות שלך במהירות גבוהה יותר ותן להם יותר מתח

ואז תריץ תוכנה כמו פריים ואני מבטיח לך שתגלה שזכרונות עושים רעש

פורסם

בדיוק, הרעש שאתה שומע מוכר לי מאוד.. הבעיה היא ביציאת סאונד נראה לי ולא בזכרונות עצמם.

תנסה לבדוק מאיפה אתה שומע בדיוק את הרעש כי כשלי היה תרעש הזה זה היה מרמקולים של המחשב ובסוף התברר שזה היה רעש של חשמל סטטי או משהו כזה, הייתי צריך לסדר הארקה כמו שצריך למערכת כדי שזה יסתדר..

פורסם
  • מחבר

אין חברה זה מהזיכרנות בדוק... יכול להיות שבאמת בגלל המתח והתיזמונים והמהירות שהם עובדים זה כך?

272 מגהרץ למרות שאפשר להגיע איתם גם ל285 אבל המערכת לא נותן בלי קשר לזיכרון..

2.85 וולט

2.5-3-3-5

יכול להיות שזה הגורם למרות שגם עם אני מעלה תיזמונים זה עדיין..?

תודה לעוזרים..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים