פורסם 2005 במרץ 1320 שנים אז כך יש לי זיכרנות של corsair pc4400 550mhz 2.5-3-3-5אז כך.. משום מה שהמחשב עובד או שאני מפעיל את הדפדפן או לא יודע מה כול מה שקשור להפעלה של המחשב אני שומע מדיי פעם את הזיכרנות שלי מוציאם רעשים של זימזומים כאלה... מה זה אומר?זה בסדר או לא?
פורסם 2005 במרץ 1320 שנים ... זכרונות זה חלק סטטי ! הם לא אמורים לעשות רעש , יכול להיות שזה בא מחלק אחר כמו ארד-דיסק או מאוורר מסוים
פורסם 2005 במרץ 1320 שנים מחבר אז זהו זה גם מה שאני חשבתי ושאני מקריב את האוזן כמה שאני יכול בכול מקרה.. אני שומע את הזימזומים האלה ושוב זה רק בזמן עבודה לדוגמא עכשיו שאני כותב משהו אז אני שומע זימזמים מדיי פעם מוזר לגמרי מהרדיסק בטוח שלו.. אז מה כבר זה יכול להיות שזה קרוב לזיכרנות או זיכרנות או ציפסט וציפסט בטוח לא .. אז מה הולך פה?
פורסם 2005 במרץ 1320 שנים מחבר אהה אז סבבה כי זה בדיוק מה שהם עושיםם חחח למרות שזה דיי חדש בחיים לא שמעתי זיכרונות עושים כאלה רעשים אבל טוב עם אתה אומר ואתה בטוח במה שאתה ואמר אז סבבה אני רגוע חח.. תודה..
פורסם 2005 במרץ 1320 שנים ... זכרונות זה חלק סטטי ! הם לא אמורים לעשות רעש , יכול להיות שזה בא מחלק אחר כמו ארד-דיסק או מאוורר מסוים צודק 100 אחוז! צ'יפים לא אמורים ולא יכולים לעשות שום רעש, תחשוב בהגיון אם אכן היה הדבר אז המעבד היה עושה רעש כמו עמוד של חברת החשמל!! תבדוק אולי בגלל שזה של קרוזייר אז יש להם את הלדים האלה אז אולי יש שם רכיב שלא פועל כראוי או משהו בסגנון. בכל מקרה אף אפעם לא שמעתי על כזה דבר שיש רעש מהזכרונות.
פורסם 2005 במרץ 1320 שנים תריץ תוכנה שמאמצת את הזיכרון (כמו פריים 95)תן להם מתח 2.8 ומעלהותפתח את המארז ואני מבטיח לך שתשמע אותםזה שזה חלק סטטי זה נכון אבל חשמל עובר דרכו ועושה קצת רעשגם עמוד חשמל זה משהו סטטי אבל שאתה עומד לידו אתה שומע את החשמל, לא? (דוגמה קיצונית ביותר)
פורסם 2005 במרץ 1320 שנים צ'יפים לא עושים רעש! זה די ברור... עוד חכם תנסה להריץ את הזכרונות שלך במהירות גבוהה יותר ותן להם יותר מתח ואז תריץ תוכנה כמו פריים ואני מבטיח לך שתגלה שזכרונות עושים רעש
פורסם 2005 במרץ 1320 שנים בדיוק, הרעש שאתה שומע מוכר לי מאוד.. הבעיה היא ביציאת סאונד נראה לי ולא בזכרונות עצמם.תנסה לבדוק מאיפה אתה שומע בדיוק את הרעש כי כשלי היה תרעש הזה זה היה מרמקולים של המחשב ובסוף התברר שזה היה רעש של חשמל סטטי או משהו כזה, הייתי צריך לסדר הארקה כמו שצריך למערכת כדי שזה יסתדר..
פורסם 2005 במרץ 1320 שנים מחבר אין חברה זה מהזיכרנות בדוק... יכול להיות שבאמת בגלל המתח והתיזמונים והמהירות שהם עובדים זה כך?272 מגהרץ למרות שאפשר להגיע איתם גם ל285 אבל המערכת לא נותן בלי קשר לזיכרון..2.85 וולט2.5-3-3-5יכול להיות שזה הגורם למרות שגם עם אני מעלה תיזמונים זה עדיין..?תודה לעוזרים..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.