עבור לתוכן

מחשב עושה RESTARTS מעצמו

Featured Replies

פורסם

פנטיום 3, עם XP עליו (היה גם 98 וגם שם הייתה הבעיה).

המחשב עושה לעצמו אתחול בצורה אקראית, פתאום באמצע פעולה הוא עושה RESTART פיסי מעצמו,

הדבר מתרחש בדרך כלל כשיש עומס (אפילו הכי קטן) על המחשב. אני בטוח ב95% שהבעיה היא בזיכרון,

ניסיתי הרבה קומבינציות: במחשב יש 3 DIMM's בשביל כרטיס זיכרון. קניתי 2 חדשים של 128MB ויש לי גם 2 ישנים של 128.

ניסיתי לשים אותם בכל מיני אפשרויות ובכל אחת מהן המחשב ממשיך לעשות ריסטרטים: כשאחד החדשים היה בסלוט הראשון, כששלושה כרטיסי זיכרון מחוברים למחשב (384MB זיכון-מספיק לXP או 98), כש-2 מחוברים בכל מיני סלוטים.

בקיצור ניסיתי הכל, הבעיה התחילה כשחיברתי אותו לחדר אחר למפצל חשמל שאין לו הארקה או משהו כזה ומאז נהיו הבעיות.

עכשיו אני לא יודע איך לפתור ואני ממש לא רוצה לקנות לוח חדש.

יש רעיונות?

פורסם

תבדוק אוירור וחוטים.

תבטל ריסטים : כפתור ימיני על המחשב שלי ,מתקדם, אפשרויות ותוריד את הוי מהריסטים האוטומטים. תבדוק קבצי מינידמפ או תעלה לפה.

פורסם

תעשה דבר מאוד פשוט לבדיקה, כפי שאתה אומר שהבעייה התחילה מתי שהעברת את המחשב חדר פשוט תחזיר אותו חדר יענו לחשמל אחר ותראה אם זה עושה לך את הבעייה. פשוט תפעיל תוכנה שתאמץ את המחשב ותראה מה קורה

פורסם
  • מחבר

לגבי החדר, זה לא קשור לחדר עצמו אלא למפצל החשמלי זה לא משהו שאפשר לבדוק עכשיו.

רוני1: מה זה קבצי מינידמפ? איפה הם נמצאים?

*עריכה:

הרצתי בדיקות של memtest86-3.2, הוא עבר 3 וחצי סיבובים בלי ארורים.

אחרי זה נכנסתי למחשב והתחלתי להפעיל תוכנות ולעבוד במקביל עם תוכנת TASKINFO (שזה כמו ה TASK Manager של הוינדוס) בשביל

לבדוק מה משפיע על הריסטים, וזה לא נתן לי כלום, רמת הזיכרון הפנוי ירדה אבל זה לא מה שגרם לזה (לפחות זה לא נראה לעין באופן בולט) וכמו כן

האחוזים של המעבד עלו וזה לא השפיע יותר מדי.

אבל מה שכן, בד"כ זה קורה כשהמחשב נכנס לעומס כלשהו, או שזה פסיכולוגי לא יודע כבר.

עשיתי ביטול ל AUTOMATIC RESTARS, זה לא פתר את הבעיה, זה ריסטרט פיסי.

עכשיו אני שואל אותכם, האם ספק (שיש מצב גבוה שהוא גורם לזה) מושפע משמעותית מפעולות המעבד/זיכרון/הרדיסק ?

כי אם כן יכול להיות שזה הספק, חבל לי לקנות חדש ולגלות שהבעיה לו איתו.

פורסם

לא הבנתי בדיוק אתה אומר שאחרי שעברת את זה זה קורה לך, למה אתה לא יכול להחזיר את זה, בכל מקרה הפתרון שלי שתביא ממישהו ספק דרך אגב שלא יהיה ספק ישן מידי

פורסם

אין לי ספק שזה הלוח......הייתה לי את אותה בעיה ....(פשוט התעסקת עם הלוח יותר מדיי(כמוני....))או שנגעת במשהו בלוח .....לי היה אותו דבר כמו שלך אז ניסיתי עם חבר שלי החלפתי כרטיס מסך ספק CDROM הכל ובסוף רק החלפתי לוח עבד מצויין וחלק אז הלכתי לחנות שקניתי ממנה תלוח והחליפה לי אותו תוך שעה ככה ועכשיו עובד סדר גמור......

פורסם

כפי שאמרו פה על האפשרות שהלוח נידפק זה לא משש נירא לי.. אבל יש לך את הפרשרות שהמעבד שלך לא מקורר היטב ... ולכן מתי שאתה עושה למחשב מאמץ זה עושה ריסט ... תבדוק טמפ'

פורסם
  • מחבר

זה לא המעבד, בדקתי טמפ' וחוץ מזה זה יכול לקרות 2 דקות אחרי שמדליקים את המחשב.

לא שיחקתי עם הלוח, לא עשיתי כלום.

איפה מוכרים לוחות לפנטיום 3?

פורסם

כנס ל התחל>>הפעלה רשום את זה והקש אנטר - systemroot%\minidump%

כווץ מה ששם בzip וצרף להודעה ,אלה לוגים של מסכים כחולים

פורסם

1. פתח את המחשב ובדוק האם יש לך קבלים נפוחים על הלוח. אם כן, החלף/תקן אותו.

2. אם יש לך DMM מדוד את המוצאים של הספק תחת עומס.

3. בדוק מגע טוב של גוף הקירור על המעבד ואת המאוורר.

פורסם
  • מחבר

כשהרצתי את זה ב RUN :

systemroot%\minidump%

הוא רשם לי שהוא לא מצא את הקבצים, בקיצור זה לא ארור בוינדוס אלא משהו פיסי שפשוט עושה ריסט למחשב.

מחר אני אבדוק כבלים על הלוח, נגיד ויש איתו בעיה, איך מתקנים? למי פונים? (החנות שבה קנינו נותנת אחריות לשנה ועברו הרבה יותר..)

מה זה DMM?

המאווררים עובדים סבבה, הפעלתי את המחשב כאשר המארז היה פתוח והכל דופק כמו שעון (לפחות ככה זה נראה).

פורסם

מזותאומרת כאילו השארת את המרז פתוח והמחשב כבר לא עושה ריסטרט(אם כן אז הבעיה הייתה עם הקירור של המעבד....)אם לא אז אני בטוח ב%

99.98

שזה הלוח אם.......אבל גם לא הייתי שולל שזה הספק....אם אתה רוצה לבדוק באמת תלך למישהו עם מחשב פנטיום 3 ותחליף זכרון ותראה איך עובד אצלו ואצלך ותחליף מעבד ותראה איך כל הרכיבים עובדים עם הלוח אם זה בעיה בלוח אז לא חסר חנויות של יד שנייה שייתנו לך ב90 שקל לוח אם של פנטיום 3 (אם אתה רוצה תביא את הכתובת שלך אני ישלח לך לוח של פנטיום 3 אבל עם ציפסט של VIA ...בדואר.....))

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים