פורסם 2005 במרץ 1320 שנים אני מסתכל בתמונות.... ואז מסתכל על המחשב שלי... גאוותי...יקירי...חמדתי...MY PRECIOUS.... ואז מסתכל שוב על התמונות... ואז מסתכל שוב על המחשב שלי ...אכזבתי...הגרוטאה שלי... הקופסת פח העלובה שלי... (אויש כמה שכל התחום הזה מעצבן, מחשב חזק כיום, מחר כבר גרוטאה..
פורסם 2005 במרץ 1320 שנים אני מסתכל בתמונות.... ואז מסתכל על המחשב שלי... גאוותי...יקירי...חמדתי...MY PRECIOUS.... ואז מסתכל שוב על התמונות... ואז מסתכל שוב על המחשב שלי ...אכזבתי...הגרוטאה שלי... הקופסת פח העלובה שלי... (אויש כמה שכל התחום הזה מעצבן, מחשב חזק כיום, מחר כבר גרוטאה.. אוי אוי מסכן שלי אל תבכה.. יש פה אנשים עם P3 800MHz ואתה מתלונן על הA64 "הגרוע" שלך..? חח..
פורסם 2005 במרץ 1320 שנים הם בכלל מוכרים את כל השיט שיש שם?או שהם סתם מראים לנו "סת'כלו, לנו יש ולכם אין!"
פורסם 2005 במרץ 1320 שנים לתפוס ולרוץ ? LOL. מה אתה חש אקפלויט? לMoSeS, בתערוכה הזאת מתקיימות ההכרזות על המוצרים, הם בדרך כלל מגיעים לשוק לא זמן רב אחרי התערוכה.
פורסם 2005 במרץ 1320 שנים מחבר EliteGroup MB: Enermax SLI P/S: ASUS Case: Asus Dual Opteron MB: Albatron SLI MB: Asetek Cooling:
פורסם 2005 במרץ 1320 שנים לא יודע מה איתכם.....אבל אני חוסך כבר לנסוע בשנה הבאההההההההההההההזה פשוט טירוףףףףףףףףףףףףףףףףףףף מה שהולך שם
פורסם 2005 במרץ 1320 שנים הייתי מה זה מת להיות שם! בטח, הייתי מרגיש שם כמו ילד קטן בחנות ממתקים, כ"כ הרבה צעצועים מבריקים ונוצצים שקשה להחליט מה אתה רוצה יותר. למה הם לא משדרים את התערוכות האלה באינטרנט, כך שתוכל להסתובב שם בתוך מסדרונות וירטואליים, להיכנס לביתנים וירטואליים, להתרשם מהמוצרים החדשים בהגדלה מכל הכיוונים ובתלת מימד, ואף להזמין ישירות מהאתר מוצרים חדשים ישר מהתנור? :
פורסם 2005 במרץ 1320 שנים זה פשוט מדהיםםםםםםםםםםםםכבר שק הדמעות שלי יבש זהו אני כבר לא יכול לבכותו cupra אתה לא רחוק מהם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.