עבור לתוכן

silverline,ritek

Featured Replies

פורסם

אוקיי,שלום,קודם כל אני חדש פה,אחלה פורום. רכשתי את המחשב שלי מ KSP השמנמנים.

בקיצור,רכשתי אותו עם צורב DVD 3520A NEC. עכשיו,קניתי מדיות לצריבה

RITEK DVD-R X4,G04,אני לא יודע אם זה דגם טוב,אך זה מה שכתוב ב DVDINFO,הדיסק נראה ממש טוב ממתחת.

ו, SILVER LINE X8 RITEK G05,רציתי לדעת,בקשר לסילבר,האם זה טוב הדגם הזה בשביל הצורב שלי?

פורסם

מוזר , אני שומע על SILVERLINE 8X שהם לא רייטק (אינפומדייה) ועכשיו על SILVERLINE 8X שהם RITEK G05 (שנשמע הרבה  יותק הגיוני).

אז אני לא מבין : האם הם מגיעים משני יצרנים שונים ? האם יש דרך לזהות את ההבדל ? האם מדובר בזיוף ? (ספק) האם הכל באמת מגיע מבנדא מגנטיק ?

לא כייף למי שהולך לקנות כמות גדולה של דיסקים ולגלות שזה לא RITEK.

*עריכה : אולי המצב הוא שבספינדל של 25 מקבלים את האינפומדייה ובחבילות של 10 את הRITEK. לדעתי כדאי לברר את זה לטובתם של קוראי הפורום, אחרי הכל אני חושב שכולנו מעדיפים RITEK.

פורסם
  • מחבר

מוזר , אני שומע על SILVERLINE 8X שהם לא רייטק (אינפומדייה) ועכשיו על SILVERLINE 8X שהם RITEK G05 (שנשמע הרבה  יותק הגיוני).

אז אני לא מבין : האם הם מגיעים משני יצרנים שונים ? האם יש דרך לזהות את ההבדל ? האם מדובר בזיוף ? (ספק) האם הכל באמת מגיע מבנדא מגנטיק ?

לא כייף למי שהולך לקנות כמות גדולה של דיסקים ולגלות שזה לא RITEK.

*עריכה : אולי המצב הוא שבספינדל של 25 מקבלים את האינפומדייה ובחבילות של 10 את הRITEK. לדעתי כדאי לברר את זה לטובתם של קוראי הפורום, אחרי הכל אני חושב שכולנו מעדיפים RITEK.

לא אחי אתה יודע למה,אני קניתי באופיס דיפוט X8 וזה G05 אבל חבר שלי קנה באותו חבילה וזה INFOMEDIA מלוכלכים שרוטים.

פורסם

מה שלא יהיה זה עדיין משאיר את המצב בערפל וצריך כמה שיותר נתונים ומידע מכל אחד כדי להגיע למסקנה, מה בדיוק קורה , ואיך להגיע לדיסקים סילברליין 8X שהם RITEK.

לא מובן מה בדיוק החבר שלך קנה (חבילה של 25 ? 10 ? באותו מקום ? או שבאותה חבילה קיבל דיסקים משני יצרנים שונים... אתה לא ברור).

פורסם
  • מחבר

מה שלא יהיה זה עדיין משאיר את המצב בערפל וצריך כמה שיותר נתונים ומידע מכל אחד כדי להגיע למסקנה, מה בדיוק קורה , ואיך להגיע לדיסקים סילברליין 8X שהם RITEK.

לא מובן מה בדיוק החבר שלך קנה (חבילה של 25 ? 10 ? באותו מקום ? או שבאותה חבילה קיבל דיסקים משני יצרנים שונים... אתה לא ברור).

הוא קנה 10 בקוסמוס.

:P,אצלי הדיסקים של R ITEK G05 עובדים מצוינים.יש צורבים שזה לא עובד טוב איתם. בכל מקרה

קניתי גם ורבטים וריטק G04 הריטק 10 ב 54,קצת יקר,אבל אמא שלי הסכימה :jump:

פורסם

רגע תחליט - RITEK G04 או RITEK G05 ?

פורסם
  • מחבר

רגע תחליט - RITEK G04 או RITEK G05 ?

תקרא היטב מה שכתבתי.

קניתי SILVER LIND DVD-R X8 שזה RITEK G05,ובנוסף,קניתי RITEK G04,של ריטק.הרגיל.

וורבטים,אבל הגרף אצלי בורטים קופץ נורא,מוזר :\

פורסם

אני מזמין כבר במשך 3 חודשים מבנדה ישירות(דרך עבודה) ספינדלים של 25 וכולם עד עכשיו היו RITEK G04 ככה שאין לי טענות ובאמת מעניין לגבי ה INFOMEDIA האם הם טובים או לא?

נ.ב בפרוספקט שבנדה כל פעם משאירים בעבודה אצלי תיד כתוב שהם מיבאים RITEK ושכל הדיסקים שלהם זה RITEK ככה שאני חושב שSILVERLINE מבנדה הם רק של RITEK ולא INFOMEDIA.

מחר נראה לי אמור להגיע משלוח של סילברליין X8 אז אני יקח חבילה אחת של 25 ויפרסם איזה יצרן זה.

פורסם

טוב אז ככה לכל מי שרוצה לדעת היום בדקתי את החבילה של סילברליין X8 והיא הייתה עם קוד של INFOMEDIA אפשר לזהות את הדיסקים לפי הצבע של התחתית שלו אם הוא אדמדמם כהה אז זה ריטק ואם יותר בהיר ויותר אז משהו אחר.

דיברתי עם בנדה והם אמרו שהם עשו ניסוי חד פעמי במשלוח הנ"ל והמשלוח הבא יהיה עם ריטקים ככה שאנימחזיר את כל המשלוח בחזרה ועוד שבועיים נקבל את החדש מקווה שהפעם יהיה ריטק.

נ.ב אני ממש לא ממליץ לקנות את הדיסקים של INFOMEDIA כי הם לא מזוהים בתור דיסקים של כפול 8 למרות שהם אמורים להיות בדקתי ב NEC 3500 וב NEC 3520 בשניהם המהירות היחידה שהיה אפשר לכתוב עליהם הייתה X4 לא יותר ולא פחות (זה שהמדיה לא מזוהה אפילו בX2 זה כבר מעיד שהיא לא משהו).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים