עבור לתוכן

עזרה במציאת דרייברים למחשב נישא קומפק פרסיו.

Featured Replies

פורסם

יש לי מחשב נישא מאוד ישן:

Compaq Presio 1275

עכשיו התקנתי עליו ווינדוס 98 (לא כי רציתי, זה כי כל השאר לא עולים לי עליו ועושים לי בעיות בהתקנה - בהפעלה), ואני לא מוצא בשום מקום בל בשום מקום את הדרייברים שלו... כל פעם אני נתקל בבקשה להכניס את הדיסק של הווינדוס, אני מכניס וזה לא מוצא את הקצבים הדרושים..

נכנסתי גם לאתר של HP לאתר של המוצר ומשם הורדתי את הדרייברים - ולא - זה לא עובד - בבקשה עזרה :(

אם למישהו יש חבילת דרייברים, דהיינו: כרטיס מסך, קול, רשת, יציאות מאחורה וכו' בחבילה אחת - אני אשמח לקבל (איפלו כל חלק בנפרד העיקר שיעבוד ושיהיה את כל מה שיש שם :(

תודה מראש על העזרה (ואם זה לא מתאים אני מאוד מצטער, אשמח אם תעבירו).

פורסם

אתה יכול להתקין XP על כול מחשב פשוט בהתחלת ההתקנה אתה צריך ללחוץ F5 ולבחור על איזה קונפנגורציה במקרה שלך תבחר בI486 ו Enter ומשם ההתקנה רגילה

ושלום על ישראל אצלי יש מחשב נייד Pentium 1 166 64 mb ran 3gb hdd ורץ עליו אקספי ולא שהכי מהר אבל עובד אחלה :jump:

פורסם
  • מחבר

אתה יכול להתקין XP על כול מחשב פשוט בהתחלת ההתקנה אתה צריך ללחוץ F5 ולבחור על איזה קונפנגורציה במקרה שלך תבחר בI486 ו Enter ומשם ההתקנה רגילה

ושלום על ישראל אצלי יש מחשב נייד Pentium 1 166 64 mb ran 3gb hdd ורץ עליו אקספי ולא שהכי מהר אבל עובד אחלה :jump:

ממש ממש תודה לך, אני אנסה :)

פורסם

בבקשה

פורסם
  • מחבר

אמממ רשום לי שם:

Standart PC with i486

other

אז בחרתי באפשרות הנכונה, אני מקווה שזה אכן יעבוג הפעם :(

עריכה:

נכונה = ראשונה = Standart PC with i486.

פורסם

כן זה זה :smile1:

דרך אגב איזה מחשב זה בכלל איזה פנטיום AMD?

פורסם
  • מחבר

זה מחשב AMD לא יודע איזה אבל נדמה לי שהדיסק הקשיח הרוס כי יש רעשים חזקים של הסיכה וזה כל פ]עם נדפק לי... יש לי דיסק קשיח של מחשב נייד מהקודם שפירקתי (שגם הוא לא היה טוב) אולי אני אפרק את המחשב וארכיב את הדיסק ההוא במקום... מה אתה אומר?

פורסם

לא יודע עם באמת ההרד דיסק שלך דפוק אז תחליף אותו ועל תשבור תראש תנסה את ההרד דיסק שני שיש לך במידה והוא תקין אבל בזהירות :bash:

כי הדברים אלה נורא עדינים מכה קטנה לדיסק שלא במקום טילטול יתר ואתה גומר אותו :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

הצלחתי לעשות זאת (להחליף בין שני ההארדיסקים - זה עובד :) )

אמממ עכשיו אני מטפל בפרטישנים ואז יתקין ווינדוס - מקווה שזה יעבוד :xyxthumbs:

פורסם

בהצלחה אחי :jump:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים