פורסם 2005 במרץ 1120 שנים היום פירמטי את המחשב והחלפתי ל AMD 64התקנתי את הווינדוז רגיל ואז שהמחשב עשה את הריסטס הווינדוס עולה ונתקע (הדיסק של הווינדוס עדיין בפנים)אבל כשאני מוציא את המגש כאילו המחשב "משתחרר"אותו דבר קרה לי גם אחרי שהווינדוס עלהאני מכניס דיסק (לא משנה איזה) והמחשב נתקע (אבל ממש נתקע אפילו העכבר לא זז) אבל שאני מוציא את המגש של הסידי רום המחשב חוזר לפעילות רגילה!!מישהו יודע מה הולך פה??
פורסם 2005 במרץ 1220 שנים בד"כ כשהסידירום לא יכול ליקרוא דיסק מסוים הוא תוקע את המחשב באמת כמו שאתה מציין, אם אצלך זה קורה בכל דיסק אז כניראה שהסידירום מתחיל ליגסוס...תנסה לבדוק סידירום אחר ותיראה מה קורה
פורסם 2005 במרץ 1220 שנים מחבר איך זה יכול להיות הסידי רום בן פחות מחצי שנה!!לך זה גם קרה הבעיה הזאת??דרך אגב בצורב שיש לי באותו המחשב זה לא קורה
פורסם 2005 במרץ 1420 שנים מחבר אנשים בקשה תעזרו לי משהו מאוד מוזר קורה פהניסיתי לשים את הסידירום של אחותי (אותו מודל בדיוק) ואותה הבעיה הופיעהניסיתי להחליף את הצמה אבל אחרי שהחלפתי אותה והדלקתי את המחשב הסידירום לא קיבל זרם (הצורב כן אבל הסידי רום לא)התקנתי את כל הדרבריים שבאו לי בדיסק אני לא יודע מה עוד לעשותאההה דרך אגב שאני שם דיסק של ווינדוס בסידי רום ועושה BOOT מהדיסק (כאילו להתקין מהסידי) הכל עובד בסדר גמוררק שהוא טוען את הווינדוס הוא נתקע(אחרי המסך עם הסמל של ווינדוס והסקלה שרצה)בבקשה תעזרו לי אני לא יודע מה לעשות
פורסם 2005 במרץ 1520 שנים דבר ראשון, אל תקפיץ, אתה לא בצ'אט פה.ואמרו לך מה לעשות. תנסה עם כונן CD אחר.
פורסם 2005 במרץ 1520 שנים מחבר סליחה עם זה נשמע תוקפני לא התכוונתי שזה ישמע ככהעשיתי את מה שאמור לי הסידירום שלי בן חצי שנה (אולי טיפה יותר) ויש לו את הבעיה הזאתשמתי את הסידירום של אחותי (אותו מודל בדיוק יותר חדש משלי) ואותו דבר קרהניסיתי להחליף את המיקום של הג'מפרים גם לא עבדאבל מה שהכי מוזר פה שהסידירום כן עובד לפני שהווינדוס עולהכמו שהסברתי בהודעה הקודמת עשיתי BOOT מהסידירום וזה עלה בסדר גמוררק בווינדוס זה נתקע התקנתי את כל הדריברים שעל הדיסק NF3
פורסם 2005 במרץ 1520 שנים תתקין את הדרייברים המעודכנים מהאתר של החברה .. דרייברים למה בדיוק הוא יתקין? לCD? : בSAFE MODE זה עובד? אם כן, תעלה בSM, תכנס לDEVICE MANAGER ותנסה למחוק את DVD\CD-ROM Devices. ואז בהעלאה הבאה של ווינדוס הוא ינסה לזהות מחדש ולהתקין. אולי יש לך איזושהיא התנגשות. כמו כן, תוודא שהם במצב DMA גם דרך הDEVICE MANAGER.
פורסם 2005 במרץ 1520 שנים מחבר דרייברים למה בדיוק הוא יתקין? לCD? : בSAFE MODE זה עובד? אם כן, תעלה בSM, תכנס לDEVICE MANAGER ותנסה למחוק את DVD\CD-ROM Devices. ואז בהעלאה הבאה של ווינדוס הוא ינסה לזהות מחדש ולהתקין. אולי יש לך איזושהיא התנגשות. כמו כן, תוודא שהם במצב DMA גם דרך הDEVICE MANAGER. מה זה מצב DMA??
פורסם 2005 במרץ 1620 שנים תנסה להחליף כבל IDE. לא יזיק אם הוא יהיה גם 80 גידים (כשאני אומר לא יזיק, זה בציניות. תדאג שהוא יהיה 80 גידים )
פורסם 2005 במרץ 1620 שנים מחבר הכבל שלי לא מקולקל הוא חדש מהאריזה של הלוח אםזה נראה כמו בעיה של דריברים לא?? אבל דברים של סידירום?????
פורסם 2005 במרץ 1720 שנים אני לא מבין אותך. אם כל הצעה אתה מבטל אז למה אתה שואל שאלות? ודרייברים זה לא יכול להיות, כי ווינדוס משתמש בדרייברים שלו לכל כונן CD.ותתפלא לשמוע שגם דברים שמגיעים חדשים באריזה יכולים להיות לא תקינים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.