פורסם 2005 במרץ 1120 שנים איך אני מתחבר לשרת הזה?איפה אני רושם את הIP שלו?עריכה: מצאתי אותו ברשימה.אבל המשחק נפל אחרי דקה
פורסם 2005 במרץ 1120 שנים מישהו יכול להעלות את הקובץ התקנה לפורום כי אני לא מצליח להוריד. :-\או שאם זה יותר שוקל יותר מידי אז לשלוח ל-ICQ שבפרופיל משתמש שלי.
פורסם 2005 במרץ 1120 שנים אחרי שכולכם הלכתם, בניתי את הגשר הכי גבוה בעולם !!משהו מטורף לגמרי, חבל שלא ראיתם....הלילה אתם מתקינים את השרת שאפשר גם לשמור בו את העולמות ?
פורסם 2005 במרץ 1120 שנים אחרי שכולכם הלכתם, בניתי את הגשר הכי גבוה בעולם !! משהו מטורף לגמרי, חבל שלא ראיתם.... הלילה אתם מתקינים את השרת שאפשר גם לשמור בו את העולמות ? אני ראיתי ועליתי עד הקצה. והנה מה שאני עשיתי עכשיו [attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2005 במרץ 1120 שנים איך אני נכנס לשרת דרך אייפי? , יענו יש לי רק אפשרות לחפש שרתים , איך אני מגדיר אייפי לשרת מסויים?
פורסם 2005 במרץ 1120 שנים תעשה query main server או משהו כזה, ואז יופיע לך ברשימה "Israel משהו Server"...
פורסם 2005 במרץ 1120 שנים מחבר New IP:85.64.201.144אולי כדאי לעדכן לזה http://www.blockland.us/blockland/forums/phpbb2/viewtopic.php?t=89 ? יש שם אפשרות לבחור בלוקים מתפריט ועוד כל מני שינויים.. נראה לי שכולם צריכים לעדכן לזה ואז זה הרבה יותר טוב..
פורסם 2005 במרץ 1120 שנים הכי חשוב זה שיהיה אפשר לשמור את העולמות...קודם עשיתי מדרגות אפילו יותר גבוהות מה-"BigWabbit Castle", הגעתי למצב שאני רואה רק עננים (!) ולא רואה בכלל את הקרקע !
פורסם 2005 במרץ 1120 שנים מחבר תביאו SCREENSHOTS של הפאר ממש יצירתיים אנשים פה... לגבי ה IP יש CONSOLE כמו במשחקים כשלוחצים ` השאלה איך עושים CONNECT שם ישירות עם IP...
פורסם 2005 במרץ 1120 שנים מחבר אני ממליץ לנסות כמה SERVER של אנשים מחו"ל יש שם אנשים הרבה יותר יצרתיים שגם עושים דברים מגניבים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.