פורסם 2005 במרץ 1020 שנים כל פעם שאני שומא שירים דרך ווינאמפ ואני מקליד דברים אז יש כאילו תקיעות בשיר כאלה מעצבנותתתתתתתתתתאני משתגע מזה, ושאני שומא דרך מדיה פלייר זה לא קורה...למישהו יש מושג מה זה???
פורסם 2005 במרץ 1020 שנים אני מניח שיש לך DIRECTX ודריברים לכרטיס קול מעודכנים ?תנסה אולי ב WINAMP PREFERNCES ב PLUGINS ב OUTPUT לשנות מ DIRECTSOUND OUTPUT ל WAVEOUT OUTPUT
פורסם 2005 במרץ 1120 שנים נראה לי שקורה גם כשאתה שומע מהרמקולים, רק שאתה לא שם לב. אני יודע על מה אתה מדבר- בווליום גבוה אני גם שומע מו קול כזה כשלוחצים על מקש במקלדת.
פורסם 2005 במרץ 1120 שנים מחבר זה לא קולות. זה הפסקות בשיר,כאילו תקיעות כאלה כמו במשחקים רק בשירים...זה די מוזר
פורסם 2005 במרץ 1120 שנים זה לא אמור לקרות בכלל באקס פיאני גולש באינטרנט, כותב בתוכנות מסרים ופורומים ותוך כדי כל הזמן שם איזה שיר ולא נתקלתי בתופעה כזאתתבדוק אם יש דרייברים יותר מעודכנים לכרטיס קול, והמלצה שלי-אם אתה רוצה לגלוש כמו שצריך ולשמוע שירים תוך כדי, סגור את אימיול, בדקתי את העניין ואחרי שאני מריץ אימיול נגיד 3-2 ימים ואז מנסה לשמוע שירים תוך כדי שהוא עובד, השירים פשוט קופצים בלי קשר לשום דבר, לא שומעים חלק, וגם אחרי שסוגרים אותו לפעמים זה ככה, כנראה בגלל שהוא גורם לזליגת זיכרון
פורסם 2005 במרץ 1120 שנים איזה גרסה של WINAMP יש לך?תשתמש בCLASSIC THEME ולא בחדשים. (הם דורשים הרבה משאבים)
פורסם 2005 במרץ 1120 שנים מנסיון הגירסאות הכי טובות אלה האחרונות של ה-2, כמו 2.81 או 2.91 אם אתה רוצה לנגן גם וידאואלה גירסאות קלות בלי שטויות. אני כבר שנים עובד עם 2.81 ולדעתי אין על הגירסה הזאת, יציבה, נוחה ובלי קישקושים ולוקחת כלום זיכרון
פורסם 2005 במרץ 1120 שנים טיפ קטן, אם אתה מתקין את WINAMP 5 בלי ה MODERN THEME, הוא פשוט טס בדיוק כמו WINAMP 2 (גם ב LOADING TIME וגם סתם ברגיל)..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.