עבור לתוכן

כשאני מזיז את העכבר הרמקולים משמעים זמזום מעצבןן

Featured Replies

פורסם

שלום

אני אגש ישר לעניין,

כשאני מזיז את העכבר יוצא לי מהרמקולים צליל מעצבן, מן זמזום, הזמזום פועל בתווך ווליומים  ואם אני מגביר את הווליום לרמה מסויימת אז הזמזום מפסיק וכשאין ווליום אז כמובן גם, ממה שאני יודע זה לא קשור לעכבר או לרמקולים בגלל שזה קרה לי גם עם רמקולים ועכבר אחרים,

נכנסתי לכמה פורומים ועוד כמה אנשים נתקלו בבעיה זו, וזה לא קשור לשום השראה אלקטרו מגנטית (מישהו כתב בפורם הזה)

ממה שענו להם הבנתי שזה קשור למחשב שמנסה לחסוך באנרגיה ובזכרון אז חלק מהתופעות לוואי שלו זה הזמזום המעצבן הזה.

אם מישהו מכיר את הבעיה, אז בבקשה

פורסם

יש לך לוח אם של ASUS?

פורסם
  • מחבר

כן

פורסם

הייתה לי את אותה הבעיה, זה נובע מזה שאתה משתמש בכרטיס קול שעל הלוח, לא שיש בזה משהו רע אבל הבעיה היא שאין מספיק בידוד

ופעולות שהמחשב מבצע משפיעות על עיבוד הסאונד שמבוצע ע"י המעבד.

קיצר עזוב למה זה קורה, תחליף לכרטיס קול הכי פשוט שיש רק שלא יהיה על הלוח, או שאם אתה לא רוצה לבזבז כסף (יש את ה LIVE 5.1 ב180 שקל נראה לי, ויש גם כרטיס בנראה לי 60 שקל ב KSP) אז תנסה להסתדר עם זה. אני קניתי AUDIGY 2 ב250 שקל והבעיה נפתרה, ויש לי לוח של ABIT.

פורסם

מה הקשר?!?!?!

ומה קורה כשאתה משתיק את ה volume control הראשי? הצליל הזה נפסק? אם כן אז אתה צריך להשתיק את המיקרופון דרך ה volume control או את ה CD AUDIO או שפשוט תשתיק אחד אדח עד שהזמזום המעצבן הזה נגמר

פורסם
  • מחבר

לא, גם כשאני משתיק את כל הווליומים שיש אז זה לא מפסיק, אבל זה כן מפסיק כשאני מנמיך פיסית את הרמקולים עצמם עד הסוף, או מגביר עד רמה מסויימת (דיי גבוהה) שמשם גם לא שומעים את הזמזום

פורסם

בכרטיס כול ON-BORD אתה פשוט שומע את העבודה של המעבד השראה מגנטית :smile1:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים