פורסם 2005 במרץ 1020 שנים יש כמה משחקים שאני מתחיל לשחק הכל טוב ויפהופתאום באמצע מישחק יש לי מסך כחול והמחשב עושהריסטרט ....וזה לא במשחקים כבדים נגיד בDOOM 3 אין לי את זהאבל יש כמה שיש כמו uefa החדש או swat 4 דמוהבעייה לא בחימום כי הכרטיס מסך לא מיתחממם ממשהוא במשחקים במאמץ על 64 כרטיס מסך יש לי GEFORCE 6800 GT758DDR אחד 512 ואחד 256 חברות אני לא יודע...תעזרו בבקשה!!!!!!!!!!!!!! :s05: :s05: :s05:
פורסם 2005 במרץ 1020 שנים מחבר מה אתה רוצה לדעת עודיש לי מעבד ATLON 64 3000לוח אם EPOX 8KDA3J ספק כח של THERMALTEK 420זהו...
פורסם 2005 במרץ 1020 שנים בדקת את תקינות הזיכרונות?תוכל לבדוק אותם בעזרת Memtestתרשום את הפקודה הזאת בRun%SystemRoot%\Minidumpוכל הקבצים שיש בתקייה הזאת כווץ אותם ותעלה אותם לאתר. ונוכל להגיד לך מאיפה מגיעה הבעיה.
פורסם 2005 במרץ 1120 שנים מחבר הורדתי תא הMEMTEST ואין כאילו בדיסק כלוםאם אתם יכולים תביאו לי לינק ישירואם זה אמור להיות ככה אז תסבירו לי מה לעשות תודה..
פורסם 2005 במרץ 1120 שנים הייתי מהמר על התחממות הכרטיס מסך בכל זאת.אתה אומר שזה קורה אחרי זמן מה שבו אתה משחק במשחקים, אבל זה לא קורה בזמן עבודה אחרת? כלומר הרכיב היחידי הנוסף שפועל כאן הוא הכרטיס מסך, ואם זה לא קורה מייד אז זה כנראה בגלל התחממות.מה שאני עשיתי במקרה כזה - פתחתי את המארז, כיוונתי מאוורר גדול על הכרטיס מסך (במהירות מקסימלית של המאוורר), וניסיתי לשחק ככה - וגיליתי שאכן הבעייה היא חום כי כאשר המאוורר פועל המחשב לא נופל. אני לא יודע אם מאוורר יציל את הכרטיס שלך היא הוא הרבה יותר חזק ממה שיש לי, אבל זה שווה בדיקה.בנוסף תסתכל אם המאוורר של הכרטיס מסך פועל.
פורסם 2005 במרץ 1120 שנים תוריד את זה (MEMTEST) לחץ כאן להורדהזה קובץ ISO צרוב אותו לדיסק ותאתחל אתהמחשב ממנו.זה נראה כאילו אין שום דבר על הדיסק אבל יש...ותעלה את קבצי הMINIDUMP
פורסם 2005 במרץ 1120 שנים מחבר זה לא הכרטיס מסך בדוקכי לחבר שלי יש אותו כרטיס ואין היתנתקויותובקשר ללאתחל דרך הדיסק כמה זמן זה בערך יקח לעשות את הבדיקה..??
פורסם 2005 במרץ 1120 שנים כנס לתיקיה C:\WINDOWS\Minidump ותעלה לפה בZIP את הקובץ האחרון שנוצר לך בתיקיה שם
פורסם 2005 במרץ 1120 שנים בקשר ללאתחל דרך הדיסק כמה זמן זה בערך יקח לעשות את הבדיקה..??אני ממליץ שתריץ בדיקה של 6 שעות בערך.
פורסם 2005 במרץ 1220 שנים שלום....הייתה לי את אותה הבעייה בידיוק.פירמטי איזה 5 פעמים את המחשב שינית מערכות הפעלה שום דבר לא עזר עד שגיליתי שהמחשב שלי התנגש עם הנורטון אנטי וירוסלא התקנתי אותו ונפתרה לי הבעיה...שמתי אנטי וירוס אחר... נראה לי שגם לך יש את הבעיה הזאת גם לי יש מחשב דומה לשלךזה קשור רק לחומרה לא שום דבר מהרכיבים
פורסם 2005 במרץ 1220 שנים שלום....הייתה לי את אותה הבעייה בידיוק.פירמטי איזה 5 פעמים את המחשב שינית מערכות הפעלה שום דבר לא עזר עד שגיליתי שהמחשב שלי התנגש עם הנורטון אנטי וירוסלא התקנתי אותו ונפתרה לי הבעיה...שמתי אנטי וירוס אחר... נראה לי שגם לך יש את הבעיה הזאת גם לי יש מחשב דומה לשלךזה קשור רק לחומרה לא שום דבר מהרכיבים המסך הכחול טומן בתוכו המון סוגי בעיותולטובת הקוראים הנה כמה סיבות למסך כחול.ואפרט רק חלק מהן:1]דרייברים עם כתובות זיכרון לא נכונות.2]הרג'יסטרי מקבל הפניות INPUT/OUTPUT שגויות3]קיבצי SYSTEM לא תקינים.4]בעיות בכתובות זיכרון או בזיכרון הווירטואלי שמאוחסן על ההרד דיסק.5]בעיות קריאה מההרד דיסק בשל מיקטעים לא תקינים או ממיקטע האיתחול.6]זיכרונות לא מתואמים7]דרייברים לא קריאים/מעודכנים ע''י המערכת8]בעיית ביוס.וזה רק חלק קטן ממגוון ההפתעות של המסך הכחול.... כך שלומר "הייתה לי בדיק את אותה הבעיה" זה לא מדוייק..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.