עבור לתוכן

הפרויקט שלי...BORG CUBE.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

IG זה בישבילך אם הכפתורים צבועים בפוטושופ............

צילומים מתוך המוד אני ישים מחר אפילו שזה לא משהו כול כך מיוחד......סידור די סטנדרטי........

בקשר לשאלות של הOVERCLOCKER ---- כול החתיכות הם מפרספקס......בקשר לעובי השתמשתי ב3 עוביים שונים.....אבל ממש דומים , לא זוכר בדיוק כמה מילימטר ...מחר כשאני ישים תמונה מבפנים אני יכתוב גדלים אם אתה עדיין רוצה לדעת.....

את החתיכות של הפרספקס חיברתי אם סיליקון שקוף........ נקודה אחת ואז להצמיד.....במקרה הכי גרוע ושמת במקום לא טוב אפשר להוריד אם קצת אגרסיביות :)

גודל הקוביה הוא 45 על 45 ס"מ והיא שוקלת בערך אם כול הציוד בפנים כ 15 קילו.......די מסיבי כול העסק אבל גם יציב וחזק! לא מתפרק....... :yelclap:

את הפרויקט הבא אני יכין מאלומיניום ...זה יפחית בחצי את המשקל....אבל כאן גם נכנס פאקטור של מחיר.......אלומיניום יקר...וגם לרתח אותו זה בעייה רצינית.... :kopfpatsch:

חייבים רתחת אלומיניום.....

explain11.jpg

explain22.jpg

explain33.jpg

• תגובות 80
  • צפיות 10.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

גודל הקוביה הוא 45 על 45 ס"מ והיא שוקלת בערך אם כול הציוד בפנים כ 15 קילו.......די מסיבי כול העסק אבל גם יציב וחזק! לא מתפרק....... :yelclap:

את הפרויקט הבא אני יכין מאלומיניום ...זה יפחית בחצי את המשקל....אבל כאן גם נכנס פאקטור של מחיר.......אלומיניום יקר...וגם לרתח אותו זה בעייה רצינית.... :kopfpatsch:

חייבים רתחת אלומיניום.....

מה גובה הקוביה?

לפחות ממדי הרוחב והאורך דומים מאוד לממדים שהשתמשתי בפרויקט שלי.

לרתך אלומיניום - כן, כבר בדקתי את הסיפור הזה וותרתי על הרעיון - זו אחת המתכות הקשות ביותר לריתוך.

פורסם

לרתך אלומיניום זה בעייה... אבל אפשר להשתמש בזוויות וברגים, או דבק אפוקסי... לא?

יש זוויות כאלה שנראות כמו פירמידה בלי בסיס תחתון, שאפשר לשים עליה דבק וזה אמור להחזיק טוב.... או להשתמש בציר, כמו שיש בשידות ובכל מיני ארונות... זה שנראה כמו פרפר בפרופיל, ככה יהייה אפשר גם לפתוח את המארז בצורה נוחה...

פורסם
  • מחבר

נראה לי שאם מתחילים אם אלומיניום לא כדי להתעסק אם אפוקסי אלה ללכת על מסגרת אם פנלים של אלומיניום........

את הפנלים לחבר אם ברגים ואומים.......לרתך בתך לא אפשרי ואפוקסי לא יתפוס משטחים חלקים........ללכת על מסגרת שלמה נראה לי הכי מיקצועי.....!

בקשר לשאלה על הגובה............אורך = גובה = רוחב .   קוביה.......לא מלבן... :smile1:

פורסם

התכוונת להגיד קוביה לא תיבה

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

זה דבר פצצה לשים קוביה בחדר חח.....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים