עבור לתוכן

איך אני הופך קבצי AVI ו MPG לקבצי לקבצי VOB ? ועוד שאלות רבות ..... אנא עיזרו

Featured Replies

פורסם

שלום

ברשותי צורב DVD פשוט של SONY DW-D22A עוד ברשותי DVD שמקליט מהטלוויזיה או מהוידאו.

כאשר אני מקליט ע"י ה - DVD המקליט אני יכול להציג את ההקלטה גם על ה - DVD המקליט וגם על ה DVD שבמחשב.

ה DVD המקליט יוצר שתי תיקיות : VIDEO_RM VIDEO_TS , ובפנים רוב הקבצים הם קבצי VOB יש גם קבצי IFO ו BUP .

שאלתי היא איך (אם זה אפשרי) אני בונה צריבה בצורב ה DVD שבמחשב ,הזהה לצריבה של ה DVD המקליט.

כלומר איך אני הופך את קבצי AVI ו MPG לקבצי VOB IFO BUP וכו'. או בעצם איך אני הופך את הצריבה ל DVD-video ??

האם יש תוכנות מיוחדות ? האם NERO מספיקה ?

אבקש אתכם לא לשלוח אותי לאתרים באנגלית , אשמח לקבל הסבר מפורט בעברית , ואם יש דיונים שבאמת קשורים בדיוק למה

שאני שואל ,אשמח לקבל קישורים רלוונטיים.

תודה מראש

פורסם

תוריד DVD2SVCD מהאתר www.dvd2dvd.org יחד עם TMPG ENCODER

תסתכל על הדיון הזה:

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=73827.msg635605#msg635605

קצת ישן אבל יעזור לך. ההבדל הוא שהיום ה DVD2SVCD יהפוך לך כבר לפורמט DVD מלא ולא רק ל MPEG 2 כמו במדריך.

עוד אופציה פשוטה יותר:

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=110136.msg923790#msg923790

ופה כדאי שתשתמש ב CCE בתור ENCODER. אבל זה יהיה איטי בהרבה מאשר DVD2SVCD עם האופציה של MOTION ESTIMATE SEARCH.

חוץ מזה: חיפוש, חיפוש, חיפוש

פורסם
  • מחבר

תודה integral

יש לי שאלה נוספת נאמר לי שגם NeroVision Express עושה את העבודה הזאת בצורה טובה .

האם היא באמת טובה למטרה שאני צריך ?

(מדריכון) איך אני עובד עם NeroVision Express בהקשר של מה ששאלתי עליו בהודעה הראשונה שלי ?

תודה

פורסם

NeroVision Express עושה עבודה מעולה אם אתה לא בררן יותר מדי,היא מסוגלת לעשות "רק" 2 passes,ואת הסאונד התוכנה מוציאה בתור DD2.0 אין תמיכה ב5.1 אם אתה מבצע עבודת DVD.

פורסם

NeroVision Express עושה עבודה מעולה אם אתה לא בררן יותר מדי,היא מסוגלת לעשות "רק" 2 passes,ואת הסאונד התוכנה מוציאה בתור DD2.0 אין תמיכה ב5.1 אם אתה מבצע עבודת DVD.

והכי חשוב אין אפשרות להוסיף תרגום

פורסם
  • מחבר

יהיה נחמד אם תסבירו לי מה זה אומר ש"היא מסוגלת לעשות "רק" 2 passes"

עניין נוסף מה ההבדל בין DVD VIDEO לבין DVD VR ?

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים