עבור לתוכן

צריך בבקשה תוכנה לפיצול הארד דיסק.

Featured Replies

פורסם

שלום.

אני צריך בבקשה תוכנה שאני יוכל להעביר מקום מכונן אחד לכונן שני.

אני מתכוון, יש לי שני כוננים C וD

בD יש עוד מעט מקום פנוי ובC יש איזה 30 ואני רוצה להעביר כמה לD אז אני צריך תוכנה או דרך כלשהיא לעשות זאת.

תודה מראש

פורסם

Partition Magic.

פורסם

אתה יכול עם partition magic, רק אל תשכח שיש סיכון... שכל המידע יילך.

הוא לא גדול אבל קיים

קח את זה בחשבון.

בשיטות הרגילות של fdisk וכדומה זה גם אפשרי אבל אז בטח אתה מאבד את כל המידע.

פורסם
  • מחבר

הסיכון הזה גדול?!

במה הוא תלוי?

והאם המידע נמחק אז כ-ל ההארד דיסק נמחק?

פורסם

כן, אם המידע נמחק, כולו נמחק

לכן דאג לגיבוי!

בד"כ זה עובר בלי הרבה בעיות (בתנאי שיש לך מקום פנוי, ודיי הרבה ממנו)

אבל לפעמים זה יכול להדפק, לא נעים.

פורסם
  • מחבר

אם יש לי בכונן C

40G פנוי ואני יעביר 25G אז אני יכול להיות בטוח שלא ידפק כלום?

פורסם

אי אפשר ממש להיות בטוח שדבר כזה לא יקרה(איבוד כל המידע) , לכן אני מציע לך לגבות את הכל.

פורסם

Partition Magic טוב בעיקר למקרה בו אתה רוצה למזג שתי מחיצות (או יותר) למחיצה אחת גדולה, אם כי קיים סיכון מסויים במקרה כזה. גם במקרה בו התוכנה מאוד אמינה, קיים סיכון שתהיה הפסקת חשמל באמצע הפעולה (בעיקר בחורף). אל-פסק לא יכול לעזור, מכיוון שזו פעולה שאמורה לארוך מספר שעות (תלוי בגודל הקבצים בדיסק הקשיח). לכן, רצוי לבצע גיבוי של הקבצים בדיסק קשיח אחר (Ghost).

במידה ואתה רוצה לפצל מחיצה קיימת לשתי מחיצות יותר קטנות, או לחילופין לשנות גודל של מחיצה קיימת (להעביר נפח ממחיצה אחת לאחרת), עליך לקחת בחשבון ש-Partition Magic מעביר את המקום הקרוב למחיצה השניה באופן פיסי על הדיסק הקשיח (העברה לוגית), כך שחשוב שהמקום הזה יהיה פנוי. במידה וקיימים קבצים בחלק הנדון, הם עשויים להיחתך (אני לא בטוח אם Partition Magic יודע להעביר את הקבצים למקום אחר וליצור מקום פנוי בעצמו).

דרך אגב, מישהו יודע איזה Partition Magic הוא הכי טוב: PowerQuest PartitionMagic או Symantec PartitionMagic? ואיזה גרסה היא הכי חדשה?

פורסם

גרסא 8 של סימנטק (קנו את התוכנה מ- PowerQuest).

היית רק צריך לחפש קצת בגוגל http://www.powerquest.com/

פורסם

מה ההבדל בין PowerQuest PartitionMagic 8 לבין Norton PartitionMagic 8?

אני יודע ש-Symatec קנו את PartitionMagic מ-PowerQuest, אבל אני לא יודע אם הם מוכרים את אותה התוכנה תחת שם חדש או שהם שיפרו אותה.

האם PowerQuest ממשיכים לפתח ולמכור את PartitionMagic, או ש-Symantec קנתה מהם את הזכויות על התוכנה?

דרך אגב, אני חושב שיצא Norton PartitionMagic 8.5.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים