עבור לתוכן

זקוקה להמלצה על תוכנה אבטחה

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי צורך בהמלצה על תוכנת אבטחה, עבור מנהלת חשבונות העובדת בחברה (היא לא עבודת החברה, אלא שם דרך חברת חשבונאות). בזמן האחרון היא חוששת שעל-מנת להזיק לה (עכב סכסוכים בעבודה) נכנסים למחשב שלה (כנראה דרך הרשת, ולא דרך המחשב שלה ישירות) ומשנים קבצים ותיקיות.

אני מעוניינת בתוכנה שתאפשר למנוע כניסה לתקיות אלו, או למחשב בכלל, ללא ססמאות.

יש עדיפות לתוכנה שמאפשרת כמה ססמאות לאנשים שונים. כמו כן יש צורך שהתוכנה תאפשר לעקוב ולשמור מידע זה: מי שנכנס למחשב, מתי, דרך איפה (איזה מחשב ברשת) ומה הפעולות שהוא או היא עשו.

אני אודה לכם מאד על תגובה מהירה (גם המלצות על מקומות אחרים לשאול שאלה זו, אם טעיתי בפורום).

פורסם

ZoneAlarm Pro :xyxthumbs:

פיירוול המאפשר חסימה של כל תוכנה המנסה להתחבר לאינטרנט מתוך המחשב, חדירה עוינת למחשב דרך האינטרנט, וחסימת כניסה למחשב מתוך מחשב ברשת מקומית. התוכנה שומרת log על כל נסיון חדירה למחשב ואין בה שימוש בסיסמאות. באמצעות התוכנה, ניתן להגן על המחשב מפני משתמשים באינטרנט וברשת מקומית, אך לא מפני שימוש במחשב עצמו (פיסית). כדי להגן על המחשב ממשתמש זר, ניתן להגדיר בחלונות 2000 ובחלונות XP סיסמה עבור המשתמש ולהצפין תיקיות וקבצים רגישים באמצעות סיסמה. לא כ"כ פשוט לפרוץ את הסיסמה של המחשב, אם כי אדם בעל ידע די בסיסי במחשבים יכול למחוק את הסיסמה מבלי להיכנס למערכת ההפעלה, אבל אז ניתן לראות שאירעה פריצה למחשב, עקב כך שהסיסמה נעלמה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים