פורסם 2005 במרץ 920 שנים בעודי סורק משהו, המחשב פתאום איכשהוא נכבה. אז ניסיתי להדליקו מחדש.. הוא נדלק, במסך לא ראו כלום - והוא עשה ביפ ביפ ביפ ביפ כמו שזה 05:00 החדשות מפי רועי חזקיה! ניסיתי לפרק לו את הצורה ולחבר מחדש, לא עזר. ניסיתי לאתחל את הבטריה של הביוס (או משהו כזה, ע"י הזזת הג'מפר ימינה וחזרה), לא עזר. ניסיתי להחליף כרטיס מסך, לא עזר. עזרה תתקבל בברכה! אה כן, זה המפרט הוא סלרון 1Ghz לוח של HP או של אסוס, לא בידיוק ברור (גירסאת CUV-NT לכל המעוניינים) זכרונות גנריים 3x128MB כרטיס מסך NVIDIA GeForce4 MX 420 תודה מראש לכל העוזרים!
פורסם 2005 במרץ 920 שנים היה לי את אותו הדבר במחשב שלי שיניתי הגדרה בביוס והמחשב התחיל לצפצף אז כיביתי אותו והוא לא נדלק לי שוב...אבל כהזזתי את הגמפר של הלוח הוא הסתדר לי ונדלק שוב.אז יכול להיות ששרפת את הספק ותקווה שזה רק זה!!!
פורסם 2005 במרץ 920 שנים מחבר זה לא נראה לי זה. וגם לא שיחקתי בביוס או משהו..וגם לא נשרף הספק, כי זה כאילו שהכל עובד.. אבל אל רואים במסך כלום
פורסם 2005 במרץ 920 שנים נשמע כאילו זאת אשמת הלוח, המעבד או הזכרוןבקשר לזכרון פשוט תבדוק כל אחד בנפרד תראה אם זה עוזר(כלומר אולי אחד מהם לא עובד ולכן זאת הבעיה)תנסה גם לבדוק אם יש קבלים שרופים\נפוחים\נוזלים בלוח אםחוץ מזה אי אפשר לדעת מה הבעיה אם אתה לא יכול לנסות להשיגחלקים חלופיים לבדוק איתם (כלומר לוח אחר ומעבד אחר) וככה למצואאת גורם הבעיה
פורסם 2005 במרץ 920 שנים מחבר חחח מלא ביפים.. ביפ ביפ ביפ ביפ.. ואז כיביתי שלא יתפוצץ ושטויות..זה בטוח הלוח? זה נראה לי המעבד..
פורסם 2005 במרץ 920 שנים ספור את הצפצופים ובדוק בספר של הלוח מה הם אומרים. מספר מסוים של צפצופים מעיד על בעיה מסוימת (אינסוף צפצופים אומרים משהו גם כן).אם המחשב נדלק ואין פוסט ככל הנראה הבעיה נמצאת בכרטיס המסך, במעבד או בזכרונות- נסה להוציא ולהכניס שוב ולבדוק שבאמת הכל בסדר סביבם (קבלים וכדומה).
פורסם 2005 במרץ 1020 שנים תנסה להכניס סלוט אחד של זיכרון וכך תמשיך .. א לחילופין אולי ההארדיסק (אולי נשרף) מקצר את הלוח
פורסם 2005 במרץ 1020 שנים מחבר זה לא קשור להארד דיסק/זכרונות/כרטיס מסך.. זה או המעבד או הלוח אם.. יש אפשרות לבדוק? כי בנתיים מעבד/לוח אם חלופיים אין לי.. *** אם למישהו יש מעבד Intel Celeron וגר באזור השרון (הוד השרון) אשמח להשאיל אותו לדקה או שתים :
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.